Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά εξελίξεις: Νέα στοιχεία από τις έρευνες – Η κατάθεση «κλειδί» της ψυχολόγου της Καρολάιν
Καρολάιν

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Νέα στοιχεία από τις έρευνες – Η κατάθεση «κλειδί» της ψυχολόγου της Καρολάιν

Γλυκά Νερά εξελίξεις: Νέα στοιχεία από τις έρευνες - Η κατάθεση «κλειδί» της ψυχολόγου της Καρολάιν

Νέα δεδομένα ανακύπτουν από τις έρευνες, που τροφοδοτούν τις ελπίδες να λυθεί σύντομα το μυστήριο με το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά που κόστισε τη ζωή στην 20χρονη μητέρα ενός βρέφους. Αυτή τη φορά το «δυνατό χαρτί» των ερευνών είναι η κατάθεση της ψυχολόγου που παρακολουθούσε την 20χρονη Καρολάιν στις αστυνομικές αρχές. Οι αναλυτές του Ανθρωποκτονιών προσπαθούν να διαβάσουν «πίσω από τις γραμμές» και τα όσα περιέγραψε η ψυχολόγος, προκειμένου να δουν αν και ποιοι γνώριζαν για τα λεφτά του οικοπέδου καθώς και στιγμές από την ρουτίνα της οικογένειας του πιλότου, για να πλησιάσουν όσο περισσότερο μπορούν στη λύση του μυστηρίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εκτιμάται, ότι η ψυχολόγος μπορεί να «ρίξει φως» σε κάποια σκοτεινά σημεία και να συμβάλει καθοριστικά στις έρευνες των Αρχών. Την ίδια ώρα, ο 32χρονος πιλότος, που αρχίζει σιγά-σιγά να συνέρχεται από το σοκ, θα κληθεί και πάλι να συνομιλήσει με τους αστυνομικούς και να ξεδιπλώσει λεπτομέρειες για το πώς βίωσε το σκηνικό του θανάτου, αλλά και για το προφίλ των τριών ληστών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ είναι πενιχρά, ελάχιστα στοιχεία έχουν βρεθεί μέσα στη μεζονέτα της οδού Παναγούλη -οι δράστες φεύγοντας πήραν μέχρι και τις κάρτες μνήμης απο τις κάμερες -γεγονός που προβληματίζει τους αστυνομικούς. Οι επόμενες ημέρες, όπως λένε πηγές στο protothema.gr θα είναι καθοριστικές για την εξιχνίαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις