Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler υποψήφιοι 18/5: Ποιοι είναι οι τέσσερις που θα αναμετρηθούν
LIFESTYLE

Survivor spoiler υποψήφιοι 18/5: Ποιοι είναι οι τέσσερις που θα αναμετρηθούν

Survivor spoiler υποψήφιοι 18/5: Ανατροπή στην ψηφοφορία

Survivor spoiler υποψήφιοι 18/5: Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 είδαμε ότι το πρώτο αγώνισμα ασυλίας κέρδισε ο Γιώργος Ασημακόπουλος. Πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση βγήκε από την κάλπη, ο Τριαντάφυλλος, όπως ήταν και αναμενόμενο. Αυτό που δεν περίμενε κανείς, και προκάλεσε αντιδράσεις και κλάματα ήταν ότι ο Ασημακόπουλος «έδωσε» τον Σάκη Κατσούλη για δεύτερο υποψήφιο.

Σύμφωνα με τα spoilers που κάνουν τον γύρο του διαδικτύου από το πρωί, ο Σάκης Κατσούλης θα πάρει τη δεύτερη ατομική ασυλία της εβδομάδας. Σε αυτό το σημείο να υπενθυμίσουμε ότι παρότι είναι υποψήφιος, μπορεί να διεκδικήσει την ασυλία και να δώσει ακόμα έναν υποψήφιο για να αναμετρηθεί. Έτσι, στο συμβούλιο θα βγάλει στον «τάκο» την Νικολέττα Μαυρίδη, που μάλλον δεν θεωρεί τόσο δημοφιλή παίκτρια. Μάλλον και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη θα είναι η τέταρτη υποψήφια, και το κοινό θα κρίνει το μέλλον της στον διαγωνισμό.

Survivor 18/5 – Trailer

Τι έγινε στο συμβούλιο του νησιού

Στο συμβούλιο η Μαριαλένα είπε στον Γιώργο Λιανό πως ο Τριαντάφυλλος έπιασε αυτή και το Σάκη και τους ζήτησε να τον ψηφίσουν για να τους βγάλει από τη δύσκολη θέση. Ο Ασημακόπουλος βλέπει μια στρατηγική στη κίνησή τους. Η κάλπη όμως έδειξε πως δεν υπήρχε καμία στρατηγική διότι άπαντες ψήφισαν τον Τριαντάφυλλο. Ο ίδιος είπε ότι αν μπορούσε θα ψήφιζε και αυτός τον εαυτό του, αλλά τελικά επέλεξε την Νικολέτα Μαυρίδη.

Η «βόμβα» όμως έσκασε λίγα λεπτά αργότερα, όταν ο Γιώργος Ασημακόπουλος έδωσε τον Σάκη Κατσούλη! Η απόφαση του έκανε έξαλλο τον τραγουδιστή ενώ η Μαριαλένα ξέσπασε σε λυγμούς. Ο Σάκης ήταν χαλαρός λέγοντας της να ηρεμήσει και ότι περίμενε πως θα ερχόταν η ώρα του, και ότι είναι πολύ πιθανό να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο την Τετάρτη.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις