Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σνικ – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παρακολούθησαν μαζί τη φιέστα του Ολυμπιακού
LIFESTYLE

Σνικ – Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Παρακολούθησαν μαζί τη φιέστα του Ολυμπιακού

Σνικ - Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz;

Νέες φήμες θέλουν τον Snik να είναι ζευγάρι με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, μετά από την κοινή τους φωτογραφία στην φιέστα του Ολυμπιακού. Τον τελευταίο καιρό ακούγεται πως ο γνωστός τράπερ έχει χωρίσει με την παρουσιάστρια και μοντέλο, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αφού διέγραψε κοινές τους φωτογραφίες από το Instagram. Εντύπωση προκαλεί, ωστόσο, ότι λίγες μέρες ανέβηκε στο Instagram η φωτογραφία με την Παναγιώταρου. Είναι το νέο ζευγάρι της showbiz; Δεν γνωρίζει κανείς ακόμα.

Αρχικά, να σημειώσουμε ότι το 46ο πρωτάθλημα της ιστορίας του πανηγύρισε φέτος ο Ολυμπιακός, ο οποίος το γιόρτασε με μια φιέστα πριν από λίγες ημέρες στο γήπεδο Γεώργιος Καραϊσκάκης. Δεν παραβρέθηκαν οι οπαδοί του στις εξέδρες, λόγω κορονοϊού. Ο Πέδρο Μαρτίνς και οι παίκτες του, μαζί με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, το γιόρτασαν. Βρέθηκαν πολλοί σταρς στα VIP του «Καραϊσκάκη», και δεν μπορούσε να λείψει ο Σνικ, ούτε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Είναι και οι δύο ελεύθεροι

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου είναι εδώ και μήνες ελεύθερη, καθώς έχει χωρίσει από τον Αριστομένη Γιαννόπουλο. Το ίδιο φαίνεται πως ισχύει και για τον Snik, ο οποίος δε μένει πλέον στο ίδιο σπίτι με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, αν και δεν έχουν επιβεβαιώσει τον χωρισμό τους. Το μέλλον θα δείξει τι ισχύει για τους δυο. Πάντως μπορούμε να πούμε ότι ταιριάζουν πολύ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SNIK (@snikthehustla)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις