Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έλενα Τσαγκρινού – Mike: Το συγκινητικό μήνυμα πριν την εμφάνιση της στη Eurovision
LIFESTYLE

Έλενα Τσαγκρινού – Mike: Το συγκινητικό μήνυμα πριν την εμφάνιση της στη Eurovision

Έλενα Τσαγκρινού - Mike: Στηρίζει την αγαπημένη του πριν τον ημιτελικό

Ο αγαπημένος της Έλενας Τσαγκρινού, ο Mike, με τον οποίο διατηρούν 4 χρόνια σχέση, δεν μπόρεσε να μην εκφράσει την στήριξή του. Πριν η Έλενα εμφανιστεί στη σκηνή της Eurovision στο Ρότερνταμ εκπροσωπώντας την Κύπρο με το τραγούδι Εl Diablo, έστειλε ένα μήνυμα για να την εμψυχώσει.   Συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε μια φωτογραφία της Έλενας Τσαγκρινού στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας:

«Σήμερα είναι η μέρα σου! Ήρθε η ώρα να λάμψεις αγάπη μου και να δείξεις σε όλο τον κόσμο το ατελείωτο ταλέντο που κρύβεις μέσα σου!Δεν έχει σημασία τι θέση θα φέρεις,γιατί και μόνο που ένα όνειρο σου το έχεις κάνει αληθινό σε καθιστά νικήτρια! Όλοι σου οι φίλοι και η οικογένεια σου είμαστε στο πλευρό σου!!! Goooo baby GO CYPRUS».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIKE (@mike.official_profile)

Eurovision 2021 ‘Α ημιτελικός: Έτοιμη η Τσαγκρινού

Η στιγμή για το μεγαλύτερο ευρωπαϊκό  διαγωνισμό τραγουδιού έφτασε! Η Eurovision 2021 ξεκινά και επίσημα με όλα τα βλέμματα να είναι στραμμένα στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας! Μπορεί πέρσι να αναβλήθηκε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ωστόσο φέτος ο Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός επέστρεψε πιο δυναμικός από ποτέ, με σκοπό να σκορπίσει… χαρά και μουσική σε ολόκληρη την Ευρώπη!

Σήμερα 18 Μαΐου πρόκειται να παρακολουθήσουμε τον Α’ Ημιτελικό, όπου 16 χώρες θα ανέβουν στη σκηνή του Ahoy Arena του Ρότερνταμ για να διεκδικήσουν το εισιτήριο για τον μεγάλο τελικό της Eurovision, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου.  Η δικιά μας ταλαντούχα και λαμπερή Έλενα Τσαγκρινού φέτος είναι έτοιμη να ξεσηκώσει την Ευρώπη, εκπροσωπώντας την Κύπρο με το κομμάτι El Diablo! Η φρέσκια τραγουδίστρια ξεκίνησε την καριέρα της από το Ελλάδα έχεις Ταλέντο, ενώ στη συνέχεια ήταν η frontwoman του συγκροτήματος Otherview, πριν ξεκινήσει solo καριέρα στον χώρο του τραγουδιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις