Αθήνα

°C

Παρασκευή

18

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά έγκλημα: Στο μικροσκόπιο δεκάδες βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά έγκλημα: Στο μικροσκόπιο δεκάδες βίντεο

Γλυκά Νερά έγκλημα: Πώς μπορεί να συμβάλει στη διαλεύκανση της υπόθεσης ο Γεωργιανός που συνελήφθη στον Έβρο.

Μια χρονοβόρα, πλην όμως αποτελεσματική διαδικασία, που ενδεχομένως να οδηγήσει σε καθοριστικές εξελίξεις ακολουθούν οι Αρχές, όσον αφορά στη διαλεύκανση της υπόθεσης του εγκλήματος των Γλυκών Νερών, που στοίχισε τη ζωή στη 19χρονη Κάρολαϊν. Ειδικότερα, οι αναλυτές του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επιχειρούν να συνθέσουν το δρομολόγιο διαφυγής των τριών δολοφόνων μέσα απο δεκάδες βίντεο που έχουν συγκεντρώσει και έχουν βάλει στο μικροσκόπιο. Η αρχική εκτίμηση είναι πως το δολοφονικό τρίο κινήθηκε μέσα απο μικρούς δρόμους και όχι λεωφόρους ,προκειμένου να φθάσουν στα δυτικά προάστια, που εκτιμάται ότι βρίσκεται η έδρα τους. Ούτως ή άλλως το γεγονός ότι τα ξημερώματα της συγκεκριμένης Τρίτης η κυκλοφορία ήταν σχεδόν μηδενική, ευνοεί τη χαρτογράφηση των profilers της ΕΛ.ΑΣ καθώς, αν καταφέρουν να ταυτοποιήσουν το όχημα, μπορούν στη συνέχεια να εκτιμήσουν πώς κινήθηκε και να χαράξουν τις πιθανές διαδρομές.

Από την άλλη, στο Ανθρωποκτονιών ανακρίνεται ο 36χρονος Γεωργιανός ληστής που συνελήφθη τη στιγμή που πήγε με πλαστά χαρτιά να περάσει στη Βουλγαρία απο τους Κήπους του Έβρου και διαπιστωμένα είχε εμπλακεί σε μια σκληρή ληστεία στις 7 Μαρτίου στην περιοχή του Πικερμίου. Μπορεί τα πρώτα αποτελέσματα να μην τον συνδέουν με το φονικό στα Γλυκά Νερά, όμως οι αστυνομικοί θέλουν μέσω της επαφής να διαπιστώσουν αν έχει οποιαδηποτε σχέση ή αν γνωρίζει κάτι για τα όσα φρικτά συνέβησαν στη σοφίτα της οδού Παναγούλη. Άλλωστε, ο συλληφθείς είχε εναν περίεργο ρόλο στη γεωργιανή μαφία καθώς φέρεται να στρατολογούσε και να συντόνιζε άτομα σε ληστρικές επιδρομές.

Επέκταση των ερευνών εκτός Αττικής

Τέλος, οι έρευνες της Ασφάλειας έχουν επεκταθεί πλέον και εκτός Αθηνών, σε Κόρινθο, Χαλκίδα και Βοιωτία και σε συγκεκριμένους χώρους με στόχο συγκεκριμένους σεσημασμένους ληστές, που συνηθίζουν μετά τις εισβολές να βρίσκουν καταφύγιο σε σημεία που έχουν στοχοποιήσει οι αστυνομικοί.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις