Survivor spoiler 17/5 – ασυλία: Ποιοι θα πάνε στο αποψινό συμβούλιο θεατές

LIFESTYLE

Survivor spoiler 17/5 – ασυλία: Ποιοι θα πάνε στο αποψινό συμβούλιο θεατές

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

Survivor spoiler 17/5 - ασυλία: Ποιοι θα πάνε στο αποψινό συμβούλιο θεατές

17.05.2021 | 14:52

Ατομική υπόθεση πλέον το Survivor μιας τα αγωνίσματα γίνονται διαφορετικά μετά τις ριζικές αλλαγές στην κατανομή των νέων ομάδων. Οι αλλαγές που έρχονται στα αγωνίσματα αφορούν περισσότερο τις ασυλίες, εφόσον οι ομαδικές παραμένουν όπως τις ξέραμε. Από δω και στο εξής, ο καθένας θα παίζει για την πάρτη του. Κι αυτό είναι το πιο σωστό εδώ που τα λέμε. Ειδικά από τη στιγμή που αλλάζει το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Ακόμα δεν ξέρουμε ποιος θα είναι ακριβός ο τρόπος και η διαδικασία για τις ατομικές ασυλίες. Δηλαδή ποιοι θα είναι οι κανόνες για τα αγωνίσματα και πως θα παίξουμε μπάλα από εδώ και πέρα. Ξέρουμε όμως ποια θα είναι η διαδικασία της αποχώρησης και μπορείτε να δείτε όλες τις λεπτομέρειες εδώ.

Ακόμα και χωρίς τον James Καφετζή πάντως διατήρησε τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης το Survivor. Το ενδιαφέρον είναι υπέρ του παιχνιδιού επιβίωσης και παρά το γεγονός πως περνάει ο καιρός, αυτό δεν φαίνεται να ξεθωριάζει. Και η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη βέβαια έβαλε το λιθαράκι της. Χθες νικητές ήταν οι μπλε

Ποιος κερδίζει την σημερινή  ασυλία;

Ας περάσουμε στο spoil που όλοι περιμένουμε με αγωνία. Το όνομα του τελικού νικητή θα είναι γνωστό πιο αργά, οπότε θα βγει και το οριστικό αποτέλεσμα. Μέχρι ώρα πάντως, μπορούμε να σας πούμε πως ο νικητής της ασυλίας θα έχει και έπαθλο φαγητού. Θα έχει το δικαίωμα να διαλέξει δύο παίκτες να πάνε για φαγητό παρέα. Ποιοι θα φάνε; Γιώργος Ασημακόπουλος, Κόρο και Καρολίνα. Ένας από τους τρεις λοιπόν είναι ο νικητής της ατομικής. Αργότερα το οριστικό Survivor Spoiler.

Ετικέτες
Exit mobile version