Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γιώργος Λιβάνης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εκείνη Survivor και αυτός διακοπές
LIFESTYLE

Γιώργος Λιβάνης – Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εκείνη Survivor και αυτός διακοπές

Γιώργος Λιβάνης - Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Εκείνη Survivor και αυτός διακοπές

Τους τελευταίους μήνες ο τραγουδιστής Γιώργος Λιβάνης  έχει βρεθεί άθελά του στο επίκεντρο της επικαιρότητας λόγω της σχέσης του με την Μαριαλένα Ρουμελιώτη που βρίσκεται στο Survivor, αλλά τον ίδιο φαίνεται να μην τον αγγίζουν όλα αυτά! Μετά την είσοδο του πρώην συντρόφου της Μαριαλένας στο ριάλιτυ και τον τρόπο που ήρθαν κοντά δεν σταμάτησαν τα δημοσιεύματα και οι δηλώσεις των εμπλεκόμενων, για το τι συμβαίνει με τον Σάκη και τη Μαριαλένα και ποια θα είναι η στάση του τραγουδιστή, όταν εκείνη επιστρέψει.

Εκείνος πάντως μένει μακριά απ΄όλα αυτά, τηρεί σιγή ιχθύος και σήμερα, μετά το άνοιγμα των νομών, ο τραγουδιστής χαλαρώνει σε κάποιο νησί! Ο Γιώργος πόζαρε με φόντο τη θάλασσα ημίγυμνος, αγναντεύοντας τη θέα και οι θαυμάστριες έσπευσαν αμέσως να σχολιάσουν κάτω από την σέξι φωτογραφία του! Ο τραγουδιστής ήταν είχε ήδη τραβήξει τα βλέμματα από τη στιγμή που η κοπέλα του συμμετείχε και μάλιστα ήταν από τις πιο ισχυρές προσωπικότητες στο νησί όπου πραγματοποιείται το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων

Ωστόσο, η είσοδος του πρώην συντρόφου της παίκτριας, Σάκη Κατσούλη με τον οποίο διατηρούσε 2 χρόνια δεσμό, σίγουρα μπορεί να έχουν φέρει τον τραγουδιστή σε μια αμήχανη θέση. Με την πάροδο του καιρού και την όλο και περισσότερη τριβή των Κατσούλη και Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Λιβάνης αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα αυτή τη στιγμή , ωστόσο ο ίδιος κρατά πολύ χαμηλό προφίλ. Το μεγάλο αίνιγμα είναι ποια θα είναι η εξέλιξη της σχέσης αυτής όταν η Μαριαλένα έρθει στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις