Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο: «Βίωσα απαξίωση…»
ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο: «Βίωσα απαξίωση…»

Μαρίνα Πατούλη διαζύγιο: Όσα είπε για τον χωρισμό της από τον Γιώργο Πατούλη

Η Μαρίνα Πατούλη μίλησε για την περιπέτειά της με τον κορονοϊό και για το διαζύγιο της από τον Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργο Πατούλη στο Star στην εκπομπή, “Αλήθειες με τη Ζήνα”. “Αυτό το οποίο με πόνεσε ήταν το αναπάντεχο αυτής της εξέλιξης και η δυσκολία, η απαξίωση που βίωσα ως άνθρωπος που δεν μπόρεσα να έχω μία ανταπόκριση για το τι ακριβώς συμβαίνει. Μ’ αρέσει όμως, να δίνω ελαφρυντικά στους ανθρώπους γιατί θεωρώ ότι όλοι παίρνουμε την κρίση μας. Το γεγονός ότι ο άνθρωπος της ζωής μου, που τον στήριζα και με στήριζε, αποφάσισε να φύγει χωρίς καμία εξήγηση, αυτό με πλήγωσε. Όμως προχωράμε και θέλω να σταθώ δίπλα στο παιδί μου” είπε αρχικά αναφερόμενη στο διαζύγιο της η Μαρίνα Πατούλη.

Στο ερώτημα της Ζήνας Κουτσελίνη αν ο Γιώργος Πατούλης ήταν στο πλευρό της κατά τη διάρκεια της περιπέτειας με τον κορονοϊό η Μαρίνα Πατούλη είπε πως “η ασθένεια του κορονοϊού είναι αρρώστια της μοναξιάς. Τηλεφωνική επαφή είχαμε, ναι”.

Η ενδεχόμενη επιστροφή του Πατούλη

Στο ενδεχόμενο επιστροφής του Γιώργου Πατούλη εκείνη είπε πως “είμαι άνθρωπος που συγχωρώ και δίνω ευκαιρίες. Εύχομαι να είναι καλά, όμως μετά από όλο αυτό το οδυνηρό που πέρασα θεωρώ ότι δεν υπάρχει καμία ευκαιρία πλέον. Έχει κλείσει για εμένα αυτό το κεφάλαιο. Φυσικά, θα είμαστε καλοί γονείς για το παιδί μας. Ο Γιώργος είναι και θα είναι πολύ καλός πατέρας” είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τη συμμετοχή της στα κοινά ξεκαθάρισε πως “δε θα ‘’κατέβω’’ για την Περιφέρεια. Θα τον στηρίξω τον Γιώργο Πατούλη στις πολιτικές και όποιες του επιλογές, όμως είναι αμέριστη η αγάπη μου για τα κοινά, αυτή η έννοια της προσφοράς και νομίζω ότι τώρα απελευθερώνομαι να κάνω αυτό που με ευχαριστεί. Στις τελευταίες εκλογές έκανα πίσω για τον άντρα μου και την οικογένειά μου και δεν το έχω μετανιώσει γιατί προτεραιότητα είχε τότε η οικογένειά μου”, ανέφερε η Μαρίνα Πατούλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις