Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κηδεία Καρολάιν: Σπαρακτικός ο επικήδειος του συζύγου
ΕΛΛΑΔΑ

Κηδεία Καρολάιν: Σπαρακτικός ο επικήδειος του συζύγου

Κηδεία Καρολάιν: Βαρύ πένθος για την 20χρονη Καρολάιν

Συντετριμμένος ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν που κλήθηκε να πει τόσο νωρίς το τελευταίο αντίο στη γυναίκα του και μητέρα του παιδιού του. Η 20χρονη που δολοφονήθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, δίπλα στο μόλις 11 μηνών παιδί της, οδηγήθηκε σήμερα στην τελευταία της κατοικία στην Αλόννησο. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ράγισε καρδιές στον επικήδειο τον οποίο εκφώνησε, αντικρίζοντας το άψυχο σώμα της συντρόφου του.

“Είμαι πολύ τυχερός που τη γνώρισα. Πάρα πολύ τυχερός που με αγάπησε κι είναι η μητέρα του παιδιού μου. Είμαι πολύ τυχερός για τις στιγμές που περάσαμε μαζί. Ένα πράγμα με θλίβει περισσότερο απ’ όλα. Δεν είναι πια εδώ και δεν θα ξαναδώ την αγάπη μου. Η κόρη μας θα μεγαλώσει και δεν θα θυμάται πόσο υπέροχη ήταν η μανούλα της. Η Κάρολαϊν ήταν η χαρά της ζωής, η χαρά για όλο τον κόσμο η χαρά για το σπίτι μας, η χαρά για την κόρη της. Μέσα από τη Λυδία θα είναι για πάντα μαζί μου. Να είστε καλά να προσέχετε τους ανθρώπους που σας αγαπάνε” δήλωσε χαρακτηριστικά, με το κλίμα σε όλο το νησί να είναι ιδιαίτερα βαρύ.

Όπως γράφει το Thenewspaper.gr, στην εκκλησία όπου μεταφέρθηκε η σορός της νεαρής μητέρας συγκεντρώθηκαν κάτοικοι της Αλοννήσου. Ντυμένοι στα μαύρα, με λουλούδια στα χέρια και με βαθιά συγκίνηση, τίμησαν τη μνήμη της αδικοχαμένης κοπέλας. Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έφτασε με ελικόπτερο της εταιρείας στην οποία εργάζεται ως πιλότος, ντυμένος στα μαύρα και κρατώντας σφιχτά στην αγκαλιά του τη Λυδία, την πολυαγαπημένη κόρη τους.

Το πένθιμο ταξίδι από τον Βόλο στην Αλόννησο

Το πλοίο έδεσε στο λιμάνι της Αλοννήσου στη μία. Αρκετοί παρευρισκόμενοι δεν άντεξαν και ξέσπασαν σε κλάματα την ώρα που η νεκροφόρα με τη σορό αποβιβάζονταν στο λιμάνι, ενώ και μία γυναίκα λιποθύμησε. Η μητέρα της Καρολάιν, η Σουζάν, συνόδευσε το κορίτσι της από την Αθήνα έως την Αλόννησο. Ντυμένη στα μαύρα, υποβασταζόμενη, έκανε όλο το θλιβερό ταξίδι. Ήταν τόσο βαθύς ο πόνος της που κλείστηκε μόνη στην καμπίνα της. Μία φίλη της 20χρονης και ελάχιστοι συγγενείς συνόδευσαν το φέρετρο της αδικοχαμένης κοπέλας. Ο πατέρας του κοριτσιού αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και τον κράτησαν καθηλωμένο στο σπίτι τους.

Υπενθυμίζεται ότι η 20χρονη Καρολάιν με καταγωγή από το Ηνωμένο Βασίλειο, μετακόμισε με τους γονείς της στην Αλόννησο σε μικρή ηλικία, όπου έφτιαξαν το δικό τους σπίτι “στον παράδεισο” όπως συνήθιζε να λέει. Το κορίτσι μεγάλωσε στο νησί από την ηλικία των εννέα ετών και έφυγε πριν από λίγους μήνες, όταν αποφάσισε να κάνει οικογένεια με τον αγαπημένο της Μπάμπη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις