Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Βάσια Τριφύλλη καρκίνος: Η αντίδρασή της όταν την ρώτησαν για τη μάχη της μαζί του
LIFESTYLE

Βάσια Τριφύλλη καρκίνος: Η αντίδρασή της όταν την ρώτησαν για τη μάχη της μαζί του

Βάσια Τριφύλλη καρκίνος: «Άσε με ήσυχη τώρα, φύγε από εδώ»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τη μάχη της με τον καρκίνο, για την καραντίνα, αλλά και για την καριέρα της, στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».  Η αγαπημένη ηθοποιός τόνισε ότι δεν φοβήθηκε ούτε λεπτό την πανδημία. Έδωσε το πιο απλό παράδειγμα: «Δε φοβήθηκα τον καρκίνο, θα φοβηθώ τον κορονοϊό;»! Τότε ο  Άρης Καβατζίκης τη ρώτησε: «Ο καρκίνος, τον οποίο καταφέρατε να τον πολεμήσετε και να τον νικήσετε…». Εκείνη του είπε ξέσπασε λέγοντας: «Μη τον μελετάς τον μαλ@@@, άστον να πάει στο διάολο! Έλα σε παρακαλώ». Από την αντίδρασή της η παρουσιάστρια της εκπομπή, Δανάη Μπάρκα, λύθηκε στα γέλια.

Ο Καβατζίκης δεν το έβαλε κάτω, και συνέχισε λέγοντας: « Τον πολεμήσατε και τον νικήσατε! Σας «επισκέφτηκε» μια φορά, τον αφήσατε στην άκρη και δεν θα ξαναήρθε ποτέ στη ζωή σας.». Τότε εκείνη του απάντησε, « Ελπίζω ούτε σήμερα! Μπορώ να πω ότι ήταν γαμ@@@@, καλός ήταν! Θα βάλω μπιπ εγώ μόνη μου. Ήταν καλούτσικος, αλλά εγώ είπα… άκου φίλε, θα με πάρεις που θα με πάρεις κάποια στιγμή, άσε με ήσυχη τώρα, φύγε από εδώ. Και τελείωσε». «Όταν έγινε η πρώτη διάγνωση χέστηκα αλλά δεν το κατάλαβε κανείς. Δεν μπορώ να ανακαλέσω μνήμες, αλλά έγιναν ξαφνικά πάνω στη μεγαλύτερή μου δόξα.», πρόσθεσε για την στιγμή που διαγνώστηκε με καρκίνο.

 

Όσα ανέφερε για την καραντίνα και την καριέρα της

«Εκείνη με βίωσε, εγώ δεν της έδωσα καμία σημασία», ήταν η ατάκα της για την καραντίνα. «Της επιβλήθηκα εντελώς, αδιαφόρησα τελείως, ούτε για γκόμενο δεν έχω δείξει τόση αδιαφορία.Δεν φοβήθηκα καθόλου, δεν έχω καμία αίσθηση κινδύνου. Εδώ δεν φοβήθηκα με τον καρκίνο. Όποιος έχει γλιτώσει από 4-5 βασικά, π.χ. καρκίνος…», ανέφερε. Βλέπει μια γυναίκα ο κόσμος και με βλέπει να περπατάω… Τι να κάνω, πρέπει να φοβηθώ; Μην το μπερδεύουν με την αναισθησία και με την υπευθυνότητα. Επειδή εγώ είμαι αναίσθηση και δεν φοβάμαι δεν σημαίνει ότι θα κολλήσω όλο τον κόσμο.», τόνισε.

Ερωτηθείσα για την επαγγελματική της πορεία τόνισε ότι της άφησε μια λατρεία για τους νέους ανθρώπους, «τους λατρεύω». Ακόμα αποκάλυψε ότι βρέθηκε πολύ κοντά στο να κλείσει εκπομπή σε πρωινή ζώνη, αλλά δεν δέχτηκε την πρόταση. «Δεν έχω ψάξει ποτέ άντρα για στήριγμα και δεν είμαι και λεσβία, θα το έλεγα και αυτό» όταν της επεσήμαναν ότι δεν είχε κάποια «φιγούρα» να την συντροφεύει.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις