Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ χωρισμός: Διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες ο τράπερ
LIFESTYLE

Ηλιάνα Παπαγεωργίου – Σνικ χωρισμός: Διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες ο τράπερ

Ηλιάνα Παπαγεωργίου - Σνικ χωρισμός: Φουντώνουν οι φήμες περί κρίσης της σχέσης τους

Φήμες θέλουν να την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τον Snik να έχουν χωρίσει, αφού ο γνωστός τράπερ διέγραψε τις κοινές τους φωτογραφίες στο Instagram. Το γεγονός έρχεται να συμπληρώσει την αποκάλυψη που έκαναν στο περιοδικό ΟΚ!, η οποία αναφέρει ότι δε μένουν πια μαζί. Το μοντέλο και παρουσιάστρια έχει φύγει από την πολυτελή μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρσι στην Πεντέλη. Σύμφωνα με την εκπομπή «Το Πρωινό», ο Snik έχει σβήσει όλες τις φωτογραφίες με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, και οι φήμες ότι περνάνε κρίση ή ακόμα και ότι έχουν χωρίσει, αποκτούν έδαφος.

«Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό» είπε στο περιοδικό άνθρωπος από το κοινό τους περιβάλλον και συμπλήρωσε: «Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό». Πάντως ο ένας ακολουθά τον άλλο στα social media, και οι η Ηλιάνα έχει κρατήσει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες. Αναμένεται να δούμε αν θα διαψεύσει ή θα επιβεβαιώσει τις φήμες ένας από τους δυο.

Δεν ήταν στα γενέθλια του

Η αλήθεια είναι βέβαια πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου ευχήθηκε στον Snik δημόσια ανήμερα των γενεθλίων του στις 4 Μαΐου, αλλά στα δεκάδες εορταστικά βίντεο που ανέβασε ο ράπερ από το σπίτι τους, εκείνη δεν ήταν σε κανένα. «Δεν υπάρχει οριστικός χωρισμός, δεν αποκλείεται η μικρή αυτή απόσταση να τους κάνει καλό» συμπληρώνει η ίδια πηγή. Ο Snik πάντως δεν έχει παραδεχτεί δημόσια μέχρι σήμερα ότι η σχέση του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου περνάει κρίση. Η ίδια είχε διαψεύσεις τις φήμες που κυκλοφόρησαν πριν λίγο καιρό, ενώ δημοσίευσε φωτογραφία με ένα τατουάζ με τα αρχικά «ATH». Πρόκειται για τον τίτλο τραγουδιού του Snik, το οποίο κυκλοφόρησε το 2017.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις