Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Eurovision 2021 Ελλάδα – προγνωστικά: Η δεύτερη πρόβα και τα στοιχήματα για την κατάταξη
LIFESTYLE

Eurovision 2021 Ελλάδα – προγνωστικά: Η δεύτερη πρόβα και τα στοιχήματα για την κατάταξη

Eurovision 2021 Ελλάδα - προγνωστικά: Η δεύτερη πρόβα και τα στοιχήματα για τον τελικό

Τα φώτα της Eurovision στραμμένα στη 2η πρόβα της Stefania, την οποία όλοι περιμέναμε εναγωνίως! Το ελληνικό team στη σκηνή του Ρότερνταμ ακριβώς πριν το διάλειμμα των προβών της 6ης μέρας. Το σκηνικό παραμένει το ίδιο, με τη Stefania να χάνεται μέσα σε μια πόλη της φαντασίας όπως την  σκεφτεί ο μετρ του είδους Φωκάς Ευαγγελινός. Τα πρώτα κοντινά πλάνα της Stefania, συνοδεύονται από μια χορογραφημένη αλληλουχία εικόνων και αισθήσεων ενώ η 18χρονη τραγουδίστρια χάνεται ανάμεσα σε κτήρια και δρόμους, αιωρούμενη στην κυριολεξία ανάμεσά τους. Αρωγοί της σε αυτή την προσπάθεια οι τέσσερις χορευτές, οι οποίοι αν και δεν φαίνονται ολόκληροι, εκτελούν άψογα τη χορογραφία και γράφουν φανταστικά στο φακό μέσα από τα ειδικά εφέ που χρησιμοποιεί η ελληνική αποστολή.

Οι χρωματισμοί ακολουθούν έναν ρυθμό από την εναλλαγή μωβ, ροζ και γκρι χρωμάτων δημιουργώντας μια άκρως ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα που δένει ομαλά με τη μοβ ολόσωμη φόρμα της Stefania.  Στη σημερινή πρόβα, τα ειδικά visual effects, σύμφωνα με πληροφορίες έγιναν χωρίς απρόοπτα, προσφέροντας ένα ανεπανάληπτο οπτικό αποτέλεσμα, σε συνδυασμό με κάποια πλάνα τα οποία διορθώθηκαν. Η ερμηνεία της Stefania στιβαρή, αναδεικνύει το Last Dance και σίγουρα διεκδικεί σημαντικούς πόντους. Η επαφή με της με την κάμερα άψογη.  Τα χειροκροτήματα και οι επευφημίες από τους παρευρισκόμενους στο Press Center αναπόφευκτα. Πολλά συγχαρητήρια Στεφανία, πολλά συγχαρητήρια Ελλάδα! Ακόμα καλύτερα πήγε η δεύτερη πρόβα με τη Stefania να ανταποκρίνεται εξαιρετικά στις απαιτήσεις της χορογραφίας και να πετυχαίνει εκπληκτικά τη νότα στο τέλος. Εξαιρετικό και το τρίτο πέρασμα, με τα χειροκροτήματα στο Press Center να συνεχίζονται.

Δείτε τι είπε η Stefania στην Ιωάννα Μαλέσκου

Σε ποια θέση θέλουν τη Stefania τα προγνωστικά

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Φωλιάς των Κου Κου», το τραγούδι που ερμηνεύει η Στεφανίας Λυμπερακάκη ξεκίνησε την «κούρσα» του την εβδομάδα που διανύουμε από την 14η θέση. Μετά από την πρόβα, που δημοσιοποιήθηκε μερικώς αφού η ελληνική αποστολή δεν θέλησε να αποκαλύψει το «μυστικό» του show που θα δούμε στον διαγωνισμό, η ελληνική συμμετοχή ανέβηκε στην 13η θέση, ενώ, μετά από την ολοκλήρωση των προβών, η Ελλάδα πλασαρίστηκε στην 11η θέση. Να θυμίσουμε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή νούμερο ένα στην στοιχηματική κατάταξη είναι η γαλλική συμμετοχή. Για την Κύπρο, τα προγνωστικά δίνουν 7η θέση για την Κύπρο και το «El Diablo» στον τελικό.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις