Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

03

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Ολυμπιακός: Τραυματίας ο Σωκράτης
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ολυμπιακός: Τραυματίας ο Σωκράτης

Ολυμπιακός: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος υποβλήθηκε σε εξετάσεις για να φανεί το μέγεθος του τραυματισμού του.

Οι πιθανότητες δεν είναι υπέρ του Σωκράτη Παπασταθόπουλο, όσον αφορά στη συμμετοχή του στο τελικό με τον ΠΑΟΚ στις 22 Μαΐου, καθώς τραυματίστηκε στο χθεσινό ματς με τον ΠΑΟΚ μόλις στο 4ο λεπτό. Οι ιατρικές εξετάσεις στις οποίες υπεβλήθη σήμερα δεν είναι ξεκάθαρες όσον αφορά στον χρόνο ίασης, με μόνο θετικό στοιχείο πως η θλάση πρώτου βαθμού, την οποία υπέστη, είναι πιθανό να ξεπεραστεί στο μικρό διάστημα των εννέα ημερών που απομένουν μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου.

Η ίδια η φύση του ματς κάνει τον Σωκράτη να είναι αποφασισμένος να δώσει μάχη για τη συμμετοχή του υ και έτσι να προσφέρει την δυνατότητα στον Πέδρο Μαρτίνς να τον έχει στα πλάνα για το μεγάλο ματς με τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια για το νταμπλ. Αν επρόκειτο για ένα οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι δεν θα έμπαινε στην διαδικασία να «τρέξει» όμως από την στιγμή που μιλάμε για το τελευταίο ματς της χρονιάς που κρίνεται τίτλος είναι δεδομένο πως ο Σωκράτης θα κάνει ότι μπορεί για να είναι έτοιμος.

Ειδικά από την στιγμή που τόσο ο Μπα όσο και ο Αβραάμ είναι τραυματίες με τον Μαρτίνς να έχει μόνο τον Σεμέδο ως καθαρό στόπερ διαθέσιμο μαζί με τον νεαρό Καλογερόπουλο. Και βεβαίως τις λύσεις Χολέμπας και Εμβιλά στο 3-4-3 που είδαμε και χθες να αγωνίζονται δίπλα στον Σεμέδο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις