Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler σήμερα: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας
LIFESTYLE

Survivor spoiler σήμερα: Αυτή η ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Survivor spoiler σήμερα: Αυτή η ομάδα κερδίζει το μεγάλο έπαθλο επικοινωνίας

Το Survivor δε θα σταματήσει ποτέ να μας εκπλήσσει και μετά το χθεσινό επεισόδιο κανείς δεν μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Τζέημς Καφετζή. Ο ίδιος, αφού βγήκε υποψήφιος μαζί με τον Κόρο και τη Μαριαλένα, αποφάσισε να κάνει μία ανακοίνωση. Ο «αρχηγός» των Μπλε λοιπόν, ανέφερε πως έχει αρχίσει και χάνει τις αναμνήσεις από την έξω ζωή και το μυαλό του είναι το σημαντικότερο πράγμα όπως δήλωσε. Αυτό τον κάνει πλέον να μη θέλει να βρίσκεται στο ριάλιτι επιβίωσης κάνοντας ξεκάθαρη την επιλογή του να μη συνεχίσει να αγωνίζεται, από τη στιγμή που έχουν αρχίσει και του λείπουν πράγματα, τα οποία θα έκαναν καλό στην ψυχική και σωματική του υγεία.

Survivor spoiler 12/5: Το έπαθλο επικοινωνίας

Μετά από όλα αυτά τα απίστευτα και απρόβλεπτα σκηνικά, οι δύο ομάδες καλούνται ναγωνιστούν για να κερδίσουν το, για πολλούς πολυτιμότερο, έπαθλο επικοινωνίας. Ο «στίβος μάχης» δεν αναμένεται εύκολος, όμως, τόσο το έπαθλο επικοινωνίας με τους αγαπημένους τους όσο και το φαγητό που το συνοδεύει δεν πρόκειται να αφήσουν κανέναν αμέτοχο στον αγώνα. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τα πράγματα είναι ξεκάθαρα καθώς οι Κόκκινοι υπερισχύουν σε αριθμό και ψυχικά αποθέματα τον τελευταίο καιρό. Θα μπορούσε με ευκολία να ειπωθεί ότι σήμερα έχουν εύκολο έργο, ωστόσο θα γίνει η μεγάλη ανατροπή.

Καλά ακούσατε. Κι όμως, οι χτυπημένοι απ’ τη μοίρα Μπλε που πλέον μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού, θα βρουν τρόπο να ξεπεράσουν προβλήματα τραυματισμών και ψυχολογίας και θα πάρουν το έπαθλο, για να επικοινωνήσουν με τα αγαπημένα τους πρόσωπα.

Δείτε πώς σχολίασε ο Γιώργος Λιανός την αποχώρηση Τζέιμς

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις