Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Παυλίνα Βουλγαράκη μητέρα: “Έπαθε καρκίνο, ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες”
LIFESTYLE

Παυλίνα Βουλγαράκη μητέρα: “Έπαθε καρκίνο, ακόμα και τώρα κάνει ακτινοβολίες”

Παυλίνα Βουλγαράκη μητέρα: H Παυλίνα Βουλγαράκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, The 2night show

Καλεσμένη στην εκπομπή «The 2night show» βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Παυλίνα Βουλγαράκη. Η τραγουδίστρια παραχώρησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην οικογένειά της κάνοντας μια εξομολόγηση για το πρόβλημα υγείας της μητέρας της, την απόφασή της να ασχοληθεί με το τραγούδι ενώ περιέγραψε τη συνεργασία της με τον Ψαραντώνη.

Απαντώντας για το αν το επώνυμό της και η πολιτική πορεία του πατέρα της στάθηκαν εμπόδιο, η Παυλίνα Βουλγαράκη είπε: «Θα το συγκρίνω με τη μουσική μου πορεία. Την περίοδο που οι γονείς μου ήταν στα πρωτοσέλιδα με πολύ αρνητική δημοσιότητα, ξεκίνησα κι εγώ την πορεία στη μουσική μου. Παλιά όταν ήσουν υπουργός, ήσουν σούπερ σταρ. Εγώ τη θεοποίηση των ανθρώπων δεν την καταλαβαίνω. Τις φωτεινές μέρες δεν τις θυμάμαι, επειδή στα 13-14 είχε γίνει τρομοκρατική επίθεση και είχε καεί το σπίτι. Τότε δεν είχαμε σπίτι. Εγώ ανακάλυψα τη φωτιά, ήμουν εγώ με τα αδέρφια μου και τη μητέρα μου και ήταν τραύμα για μένα. Υπήρχε φόβος. Όταν ο κόσμος ήταν θυμωμένος δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί. Και μαζί μου ακόμα που δεν είχα καμία σχέση με αυτό. Ενώ εγώ ήθελα να με λένε Παυλίνα Βούλγαρη, λέω όχι θα με λένε Βουλγαράκη γιατί ήμουν θυμωμένη. Με έπνιγε το δίκιο».

«Το πρώτο που εντόπισα είναι ότι οι ακροατές διακρίνουν την αλήθεια. Συνειδητοποίησα ότι όσο βαρύ είναι το όνομα, είμαι πολύ μεγαλύτερη από αυτό. Όταν το κατάλαβα αυτό είπα ότι δεν υπάρχει περίπτωση να σταματήσει», πρόσθεσε.

Οι γονείς της

Στη συνέχεια αναφέρθηκε για το πώς διαχειρίστηκαν οι γονείς της τις δύσκολες στιγμές: «Η μητέρα μου μέσω όλης αυτής της διαδικασίας αρρώστησε, έπαθε καρκίνο, μέχρι και τώρα κάνει ακτινοβολίες. Βγήκε στο σώμα της. Το πώς το διαχειρίστηκαν είναι δικό τους. Είμαστε τέσσερα ανήσυχα παιδιά και γίναμε μια άτρωτη ομάδα», είπε χαρακτηριστικά η Παυλίνα Βουλγαράκη.

Η συνεργασία της με τον Ψαραντώνη

«Δυσκολεύτηκα να τον βρω, αλλά ήθελα πάρα πολύ να γίνει αυτή η συνεργασία. Τότε είχα ένα αγόρι και του λέω θα γράψω τους στίχους σε μια χαρτοπετσέτα και αν του αρέσει ας με πάρει τηλέφωνο. Λέω δεν πειράζω θα πάω ξανά εκεί που θα είναι. Του συστήθηκα μου είπε ότι του αρέσει και μετά του είπα να το ακούσει αλλά κατάλαβα ότι δεν ήθελε να συνεργαστούμε. Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελε λόγω του ονόματός μου και ότι είχε επηρεαστεί από τον περίγυρό του. Άφησα το δισκάκι στο καφέ που έπινε τον καφέ του και είπα στην κοπέλα να του το δώσει. Μετά από κάποιους μήνες μου άφησε ηχητικό μήνυμα και μου έλεγε ότι έπρεπε να μου δώσει την ευκαιρία και ότι ήθελε να έρθει στην Αθήνα να το πούμε. Εγώ το είχα στείλει το τραγούδι με τη φωνή μου, τα ακύρωσα όλα και ήρθε την επόμενη μέρα. Το σκέφτομαι κάθε μέρα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις