Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόπειρα βιασμού: Σύλληψη 34χρονου Πακιστανού
ΕΛΛΑΔΑ

Απόπειρα βιασμού: Σύλληψη 34χρονου Πακιστανού

Απόπειρα βιασμού: Την τελευταία στιγμή ξέφυγε στη Βούλα μια 16χρονη μαθήτρια από έναν 34χρονο Πακιστανό.

Ένα 16χρονο κορίτσι, έζησε εφιαλτικές στιγμές το βράδυ της 27ης Απριλίου, στα χέρια του 34χρονου υπηκόου Πακιστάν, ο οποίος συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού, προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας, απείθεια, απλή σωματική βλάβη και παράνομη βία. Η μαθήτρια περπατούσε μόνη σε δρόμο της Βούλας με χαμηλό φωτισμό και λιγοστή κίνηση, την πλησίασε ο 34χρονος, την άρπαξε με τα χέρια του και την έσυρε σε διπλανό παρκάκι, όπου και την ακινητοποίησε με σκοπό να την βιάσει. Το κορίτσι αντιστάθηκε με όλη του τη δύναμη κι έβαλε τις φωνές, ζητώντας βοήθεια από τους περίοικους. Πράγματι, εμφανίστηκαν κάποιοι από αυτούς στο παρκάκι και ο 34χρονος-άγνωστος τότε- την εγκατέλειψε στο γρασίδι κι εξαφανίστηκε τρέχοντας, ενώ η μαθήτρια κατήγγειλε το γεγονός στην Ασφάλεια.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

Η κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας, αφορά τις ενέργειές του κατά άλλων τριών ενηλίκων γυναικών, τις οποίες ακολουθούσε με σκοπό να ασελγήσει, αλλά εκείνες, μαντεύοντας τους σκοπούς του σε δρόμους της Βούλας, το έβαλαν στα πόδια και γλίτωσαν. Ωστόσο, τέλος στον διαρκή φόβο γυναικών, περπατούσαν αμέριμνες σε δρόμους της Βούλας με λιγοστή κίνηση και χαμηλό φωτισμό, έδωσαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, οι οποίοι μετά τις καταγγελίες τεσσάρων γυναικών και τις περιγραφές που έδωσαν, κατάφεραν να ταυτοποιήσουν τον δράστη. Και ενώ ο 34χρονος έδρασε στη Βούλα, εντοπίστηκε και συνελήφθη, παρά την προσπάθεια που έκανε να διαφύγει μόλις αντελήφθη τους αστυνομικούς κοντά του, σε καφετέρια του Περιστερίου, την ώρα που έπινε τον καφέ του! Ο συγκεκριμένος είχε συλληφθεί και πριν από λίγο καιρό και πάλι για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος άλλης γυναίκας και βρισκόταν έξω με περιοριστικούς όρους.

Βιασμός

Ζητούσε δήθεν πληροφορίες

Όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ, περιγράφοντας τον τρόπο δράσης του 34χρονμου «βραδινές ώρες της 27-4-2021, άγνωστος δράστης κινούμενος πεζός, στην περιοχή της Βούλας, σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό και μειωμένη κίνηση, στοχοποίησε ανήλικη και τρεις γυναίκες νεαρής ηλικίας, τις οποίες αρχικά προσέγγισε με το πρόσχημα της παροχής πληροφοριών και στη συνέχεια τους επιτέθηκε με σκοπό τον εξαναγκασμό τους σε γενετήσιες πράξεις. Κατόπιν των ανωτέρω, συγκροτήθηκε άμεσα ειδική ομάδα αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής για την ταυτοποίηση και εντοπισμό του δράστη των ανωτέρω επιθέσεων». Από ενδελεχή έρευνα, συνεχίζει η Αστυνομία, ταυτοποιήθηκε ο δράστης και εντοπίσθηκε μεσημβρινές ώρες της 10-5-2021 σε καφετέρια στην περιοχή του Περιστερίου. Παρά την προσπάθειά του να διαφύγει, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν τα ρούχα που φορούσε κατά τη διάπραξη των αξιόποινων πράξεών του την 27-4-2021, ενώ αναγνωρίσθηκε από το σύνολο των θυμάτων του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις