Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

29

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Γλυκά Νερά έγκλημα: Ενδείξεις στα χέρια της Αστυνομίας
ΕΛΛΑΔΑ

Γλυκά Νερά έγκλημα: Ενδείξεις στα χέρια της Αστυνομίας

Γλυκά Νερά έγκλημα: Ένα βίντεο και λέξεις ξένης διαλέκτου σοβαρά στοιχεία στα χέρια της Ασφάλειας.

Ένα βιντεο και μια ξένη διάλεκτος. Δύο πολύ σημαντικά, για την κατεύθυνση των ερευνών της Αστυνομίας, στοιχεία, έχουν σύμφωνα με πληροφορίες στα χέρια τους οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, στην πρσπάθειά τους να μπουν στα ίχνη των ληστών-φονιάδων της 20χρονης Καρολάιν, δίπλα στον πιλότο σύζυγό της και το μόλις ένετακ μηνών μωράκι τους, στα Γλυκά Νερά. Αποκαλυπτικές πληροφορίες, που φέρνει στο φως το Alphafreepress, αναφέρουν ότι ήδη οι αστυνομικοί από την πρώτη σάρωση της γειτονιάς, όπου βρίσκεται η μεζονέτα , μέσα στην οποία μαρτύρησε το ανδρόγυνο, απέφεραν καρέ από βίντεο στο οποίο εικονίζεται ένας άνδρας. Το βίντεο έχει καταγραφεία στις 5:30 το πρωί της Τρίτης, από κάμερα κατοικίας περιμετρικά της μεζονέτας του ζευγαριού και πιστεύεται από τους αστυνομικούς ότι πρόκειται για τον «τσιλιαδόρο» της βάρβαρης, κτηνώδους συμμορίας, που βαρύνεται με το έγκλημα που συγκλονίζει τη χώρα.

Πέτρος Καρσιώτης

από τον Πέτρο Καρσιώτη

 

Ήδη τα καρέ από το στοιχείο-«φωτιά» έχουν μπει στις γιαγαντοοθόνες της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργστηρίων της Αστυνομίας, όπου με τα υπεσύγχρονα μέσα που διαθέτουν προσπαθούν οι ειδικοί να βρουν πολλά στοιχεία για τον άνδρα αυτόν, ακόμη και την παραμικρή λεπτομέρεια των ρούχων που φορά, πέρα από τον σωματότυπό του και άλλα στοιχεία. Το δεύτερο στοιχείο, που δίνει ώθηση και κατεύθυνση στις έρευνες, έχει να κάνει με τον τρόπο που μιλούσαν οι δράστες όταν κρατούσαν όμηρο την οικογένεια μέσα στη μεζονέτα, προκειμένου να αποκαλύψουν τα άτυχα θύματα «που έχουν κρυμμένα τα χρήματα». Πάντα κατά τις ίδιες πληροφορίες από έγκυρες αστυνομικές πηγές, όπως ανέφερε ο 33χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν και πατέρας του μωρού των 11 μηνών, όταν οι κουκουλοφόροι εισέβαλαν στην κατοικία τους από ένα παράθυρο στο ημιυπόγειο, αρχικά μιλούσαν «σπαστά ελληνικά».

Κρίσιμη λεπτομέρεια – Ξένες λέξεις

Όμως, αν και τρομοκρατημένος από όσα είχαν διαδραματισθεί ξημερώματα σε βάρος του ίδιου και της συζύγου του, συγκράτησε μια λεπτομέρεια, που ίσως, σε συνδυασμό με άλλα στοιχεία που συγκεντρώνει η έρευνα, αποδειχθεί πολύ κρίσιμη για την πρόοδο της έρευνας. Άκουσε τους κουκουλοφόρους να μιλάνε μεταξύ τους στη χρονική στιγμή που αποχωρούσαν από τη μεζονέτα, με ξένες λέξεις, που παραπέμπουν σε διάλεκτο, για να μην καταλαβαίνει ο ίδιος τι ακριβώς λένε. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας, περιμένουν ο 33χρονος πιλότος, να ανακτήσει, όσο αυτό είναι δυνατόν, την ηρεμία του και να ανακαλέσει στη μνήμη τους κάποιες από τις κουβέντες που άκουσε και οι οποίοιες πιστεύεται θα οδηγήσουν με σιγουριά στην εθνικότητα των ληστών-φιανιάδων!

Δώδεκα ώρες «σάρωνε» το Εγκληματολογικό

Επίσης, γεγονός είναι ότι οι αστυνομικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων έμειναν στο σπίτι δώδεκα ολόκληρες ώρες, φωτογράφισαν καρέ-καρέ τα πάντα και αναζήτησαν από όλα τα σημεία στα οποία κινήθηκαν οι κουκουλοφόροι στοιχεία D.N.A. Γενετικό υλικό αναζητούν ακόμη και από την επαφή των κτηνωδών ληστών-δολοφόνων με τον σκύλο της οικογένειας τον οποίο, για να μη γαυγίζει, και κινήσει υποψίες στους περίουκους, πέρασαν το λουρί του στο λαιμό και τον κρέμασαν σε εσωτερική σκάλα του σπιτιού! Ο ίδιος ο 33χρονος, έχει δώσει κι άλλα στοιχεία για τον σωματότυπο των κουκουλοφόρων και μάλιστα κλήθηκε στα γραφεία της σήμανσης, να δει φωτογραφίες σεσημασμένων διαρρηκτών-ληστών, ιδιαίτερα αυτών που είτε έχουν κηρυχθεί δραπέτες είτε βρίσκονταν σε άδεια αυτές τις ημέρες.

Γλυκά Νερά

 

Δυο ψηλοί και ένας κοντύτερος

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο οι τρεις κουκουλοφοροι, από τους οποίους οι δύο περιγράφονται υψηλού αναστήματος και ο τρίτος εμφανώς πιο κοντός από τους πρώτους, εισέβαλαν στη μεζονέτα αφού διέρηξαν παράθυρο του ημιυπογείου. Από εκεί βρέθηκαν στο ισόγειο της κατοικίας. Ο σκύλος, ένα χάσκι της οικογένειας, άρχισε να γαυγίζει, καθώς έβλεπε αγνώστους μέσα στο σπίτι την ώρα που τα αφεντικά του κοιμούνταν. Ενώ οι κουκουλοφόροι προχώρησαν στη θανάτωση του σκύλου, ο 33χρονος πιλότος, ξύπνησε και κατέβηκε στο ισόγειο από τη σοφίτα να δει τον λόγο ανησυχίας του σκύλου. Εκεί, ήρθε αντιμέτωπος με τους κουκουλοφόρους. Οι δύο ψηλοί κακοποιοί κρατούσαν στα χέρια πιστόλια ενώ ο τρίτος ένα αντικείμενο που δεν μπορεί να προσδιορίσει (μαχαίρι η κατσαβίδι). Τον έπιασαν ουσιαστικά όμηρο και ανέβηκαν πίσω του, απειλώντας τον με τα πιστόλια στην κρεββατοκάμαρα του ανδρόγυνου, όπου κοιμόταν, ανάμεσά τους το μωράκι τους.

Ξύπνησαν την Καρολάιν

Ξύπνησαν την 20χρονη Καρολάιν και έχοντας μαζί τους σχοινιά -από την αρχή το σχέδιό τους προέβλεπε να τους δέσουν- την γύρισαν μπρούμητα πάνω στο κρεββάτι για να μην βλέπει προς αυτούς και την έδεσαν σε χέρια και πόδια. Την ίδια στιγμή έδεσαν χειροπόδαρα και τον πιλότο, τον οποίο υποχρέωσαν να καθήσει πάνω στο κρεββάτι, με τα πόδια στο πάτωμα και την πλάτη γυρισμένη στη σύζυγό του ούτως ώστε ούτε εκείνος να τους βλέπει και να παρατηρεί για ώρα στοιχεία τους. Από την άρχή φωνάζοντας «ληστεία… ληστεία…» άρχισαν να κάνουν απανωτές ερωτήσεις για το που βρίσκονται τα χρήματα του ανδρόγυνου, πιστεύοντας, εκτιμά η Αστυνομία, από πληροφορίες που μπορεί να είχαν ότι εκεί θα έβρισκαν πραγματικό θησαυρό! Στην αρχή από τις απαντήσεις δεν έμειναν ικανοποιημένοι και ξαφνικά προτείνοντας το πιστόλι προς την πλευρά του μωρού, απείλησαν ότι θα το σκοτώσουν!!!

Γλυκά Νερά

 

Πανικός από τη στυγνή απειλή

Εκεί, όλα δείχνουν ότι συγκλονισμένη η Καρολάιν, άρχισε να ουρλιάζει τρομοκρατημένη, πανιβοβλημένη με την απειλή των ενόπλων για το αγγελούδι της. Και τότε οι ληστές-δολοφόνοι, φοβούμενοι ότι θα ακουστεί στα άλλα σπίτια και κάποιος μπορεί να καλέσει την Αστυνομία, προχώρησαν στη βαρβαρότητα που έχει παγώσει την ελληνική κοινωνία. Ο «κοντός» ληστής, πέρασε μια μπλούζα της Καρολάιν στο λαιμό της για να την κάνει να σωπάσει και την έσφιξε, όπως ήταν, όπως προαναφέραμε καθηλωμένη μπρούμυτα στο κρεββάτι. Ο θάνατός της ήταν ασφυκτικός.

Χρήματα σε παιδικό παιχνίδι

Στο μεταξύ ο 33χρονος σύζυγος και πατέρας είχε υποδείξει στους ληστές ένα σημείο στο υπόγειο της μεζονέτας όπου μέσα σε ένα παιδικό παιγνίδι είχε 10.000 ευρώ. Ένας από τους ενόπλους κατέβηκε στο σημείο και ανέβηκε με τα χρήματα. Δεν έμειναν «ευχαριστημένοι» και απαιτούσαν κι άλλα, γιατί φαίνεται ότι η αρχική τους πληροφορία μιλούσε για πολύ μεγαλύτερο ποσό από τις 10.000 ευρώ. Βρήκαν κοσμήματα και άλλα χρυσαφικά αξίας άνω των 13.000 ευθρώ και εκεί με λέξεις στην διάλεκτο που προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν οι αστυνομικοί, διέφυγαν.

Κι ακόμη μια τραγικά λεπτομέρεια: Όταν ο 33χρονος πιλότος, όπως εξιστόρησε στους αστυνομικούς, λύθηκε κάπως στα πόδια και πλησίασε στο κομοδίνο το τηλέφωνο του και κατάφερε με τη μύτη να πατήσει τα πλήκτρα, είπε στην Άμεση Δράση «ελάτε στο σπίτι μας, κάτι σοβαρό έχει συμβεί». Δεν γνώριζε, ώρα 6 το πρωί ότι η Καρολάιν ήταν νεκρή, γιατί όλη αυτή την ώρα που ήταν οι ληστές εκεί δεν την έβλεπε. «Όπως την κοιταξα, νόμισα ότι είχε λιποθυμήσει», είπε…

Γλυκά Νερά
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις