Τόλης Βοσκόπουλος υγεία: Νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

LIFESTYLE

Τόλης Βοσκόπουλος υγεία: Νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Τόλης Βοσκόπουλος υγεία: Γιατί μπήκε στο νοσοκομείο

10.05.2021 | 15:30

Ο τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος νοσηλεύτηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας την περασμένη εβδομάδα. Εισήχθη εσπευσμένα με προβλήματα στο αναπνευστικό, μετά από έντονη δύσπνοια, ενώ είχε χαμηλό οξυγόνο. Δίπλα του στάθηκε η σύζυγός του Άντζελα Γκερέκου και η κόρη τους Μαρία Βοσκοπούλου. Σε επαφή με την οικογένεια του καλλιτέχνη ήρθε η εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα», όπου επιβεβαίωσαν την άσχημη είδηση. Ο Τόλης Βοσκόπουλος υπεβλήθη και σε μοριακό τεστ για κορωνοϊό, το οποίο όμως βγήκε αρνητικό. Αφού έκανε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις, οι γιατροί έκριναν ότι είναι καλά στην υγεία του. Η περιπέτεια του είχε αίσιο τέλος, αφού πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και επέστρεψε στο σπίτι του.

Οι φήμες για τον κορονοϊό και ότι νοσηλευόταν σε κλινική στη Γλυφάδα το Δεκέμβριο

Δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι μεταφέρθηκε εσπευσμένα σε κλινική στη Γλυφάδα, είχε διαψεύσει ο ίδιος ο Τόλης Βοσκόπουλος. «Στο σπίτι» αναγράφεται στην ανάρτηση του Τόλη Βοσκόπουλου, στο επίσημο λογαριασμό του τραγουδιστή στο Instagram, όπου βλέπουμε τον Τόλη, υγιή να στολίζει το δέντρο μόνος του και μαζί με την κόρη του. Oπως αναφέρει, βρισκόταν στο σπίτι, χωρίς να νοσεί από κάποια ασθένεια. «Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας αλλά τα δημοσιεύματα είναι για άλλη μια φορά αναληθή! Βρίσκομαι στο σπίτι μου τηρώντας τα μέτρα όπως όλοι!

Δεν νοσώ από κοροναϊό ή οτιδήποτε άλλο και θα συνιστούσα στους δημοσιογράφους να έχουν εγκυρότερες πηγές την επόμενη φορά… Ας μην ανησυχούν φίλους και γνωστούς δίχως λόγο Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους! Με περισσότερη αλήθεια! Μένουμε σπίτι – μένουμε ασφαλείς!», γράφει ο Τόλης Βοσκόπουλος. Τη φωτογραφία του Τόλη και της Μαρίας Βοσκοπούλου είχε αναρτήσει πρώτη η Άντζελα Γκερέκου στο λογαριασμό της στο Instagram.

 

Exit mobile version