Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor δελφίνια: Χαμός με το χθεσινό έπαθλο – Ξέσπασε το Twitter
LIFESTYLE

Survivor δελφίνια: Χαμός με το χθεσινό έπαθλο – Ξέσπασε το Twitter

Survivor δελφίνια: Χαμός με το χθεσινό έπαθλο - Ξέσπασε οργή στο Twitter

Στην προσπάθεια της παραγωγής του ριάλιτι επιβίωσης να πρωτοτυπήσει, η εκδρομή στο Πάρκο Δελφινιών και η -για πολλούς- εικόνα αιχμάλωτων ζώων να προβάλλονται ως μέσα αναψυχής προκάλεσε αντιδράσεις. Το έπαθλο του χθεσινού επισοδείου του Survivor 4, στάθηκε αφορμή για να ξεσηκωθεί ένας χείμαρρος αρνητικών σχολίων για τους νικητές του αγωνίσματος.  Οι παίκτες του Survivor που είχαν νωρίτερα κερδίσει το αγώνισμα, κολύμπησαν με τα δελφίνια, ενώ αρκετοί τα έπιαναν και χόρευαν, χωρίς να επιδεικνύουν την παραμικρή ευαισθησία για ζώα που στερούνται την ελευθερία της θάλασσας και χρησιμοποιούνται ως μέσα αναψυχής.

Να σημειωθεί πως ο Γιώργος Λιανός επεσήμανε πως το εν λόγω πάρκο το διαχειρίζεται οργάνωση με δελφίνια που είναι γεννημένα σε καθεστώς αιχμαλωσίας, χωρίς φυσικά αυτό να αναιρεί πως η προβολή των συγκεκριμένων ζώων ως “έπαθλα” είναι απαράδεκτη, όπως σχολίασαν και αρκετοί χρήστες των social media.

Έβραζε το Twitter

Μπορεί η μπλε ομάδα να έχει μείνει με 5 παίκτες, όμως χθες (9/5) κατάφερε να πάρει μία μεγάλη νίκη και να απολαύσει το πρώτο της μεγάλο έπαθλο στο Survivor. Σε ένα ματς ντέρμπι, το οποίο έφτασε στο 9-9 και κρίθηκε στο flag race, Τζέιμς και Μαριαλένα, κέρδισαν τους Σάκη και Καρολίνα και έτσι οι μπλε απόλαυσαν το φαγητό, αλλά και την υπέροχη βόλτα στο πάρκο με τα δελφίνια. Οι νικητές πήγαν στην Πούντα Κάνα, με το τοπίο να είναι μαγευτικό και τα δελφίνια τα οποία είδαμε να κάνουν συγκλονιστικά πράγματα.

Οι παίκτες βούτηξαν και έπαιξαν μαζί τους, ενώ ρεσιτάλ έδωσαν Τζέιμς και Νίκος, με τον δεύτερο να μην γνωρίζει αγγλικά και τον πρώτο να αναλαμβάνει χρέη μεταφραστή σε ένα απολαυστικό σκηνικό. Παρόλα αυτά όσο κωμικές και ξέγνοιαστες έμοιαζαν οι στιγμές που οι παίκτες απολάμβαναν το έπαθλο, το Twitter έβραζε από την οργή του με πολλά από τα σχόλια να είναι άκρως καυστικά και επικριτικά. Μερικά από αυτά ήταν:

“Το Αττικό πάρκο έχει φάει καταγγελίες και αναστολή άδειας για τα δελφίνια και εσείς εμπιστεύεστε αυτά που σας είπαν;Και γενικότερα τα ζώα εκεί δεν περνούν καλά. Μέχρι και από ασιτία έχουν πεθάνει ζωάκια εκεί.”

“Ξεφτίλες…Τα δελφίνια είναι από τα πιο έξυπνα θηλαστικά και φτάσατε στο σημείο να τα γελοιοποιεί ο κάθε μαϊντανός. Αν θέλατε να γελάσετε ας πηγαίνατε σε τσίρκο με τους κλόουν”

“Εκεί στον #σκαι δεν μπορεί να είναι τόσο αφελείς και να δείχνουν τα δελφίνια σαν ωραία παιχνιδάκια. Δεν μπορεί σε ολόκληρη παραγωγή να μην υπάρχει ένας άνθρωπος να γνωρίζει πως τα ζωάκια αιχμαλωσίας κ εκπαίδευσης δεν είναι εικόνα χαράς αλλά ντροπής.”

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις