Κόνι Μεταξά instagram: Νέα «πυρά» από την influencer προς τηλεοπτική εκπομπή

LIFESTYLE

Κόνι Μεταξά instagram: Νέα «πυρά» από την influencer προς τηλεοπτική εκπομπή

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Κόνι Μεταξά instagram: «Καρφώνει» τηλεοπτικές εκπομπές που την κορόιδεψαν μετά το ξέσπασμα

10.05.2021 | 12:06

Η Κόνι Μεταξά ανέβασε ένα νέο story, στο οποίο αναφέρεται στην αντιμετώπιση, που έλαβε από τηλεοπτική εκπομπή, μετά από τον χαμό που δημιουργήθηκε. Πιο συγκεκριμένα, η Κόνι είχε ανεβάσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό που προέτρεπε τους followers της να κόψουν τις «κακές τροφές», μιλώντας για την δική της διατροφή. Μάλιστα σήμερα βρέθηκε καλεσμένη στο Πρωινό, όπου μίλησε για τον λόγο που ξέσπασε μετά την παρεξήγηση που σηνέβη. «Εμάς, μας  έχουν συνηθίσει με ένα χαμόγελο. Υπάρχουν στιγμές όμως που ταραζόμαστε, στενοχωριόμαστε, που θέλουμε να κλάψουμε. Εννοείται ότι δεν είναι ωραίο να βρίζεις τον κόσμο αλλά περάσαμε σε μία εποχή που οι influencers και οι celebrities πρέπει να δείχνουμε όχι μόνο τα καλά» ανέφερε η Κόνι.

Εντύπωση προκάλεσε ωστόσο το στόρι της στο Instagram, όπου αναφέρει ότι ενώ ξέσπασε για το bullying, στη συνέχεια την κορόιδεψαν αυτοί που την έβγαλαν στις εκπομπές. Η Κόνι αναφερόταν συγκεκριμένα στον στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη, που σχολίασαν το ξέσπασμά της, λέγοντας ότι οι influencers δεν έχουν χρόνο να μαγειρέψουν για αυτό τρώνε από πακετάκια. «Όλα τα βλέπω. Εσείς κάνετε το μεγαλύτερο bullying. Επίσης αν ήξερες τι παίζει στην εκποομπή σου, θα ήξερες ότι κάνω συγκεκριμένη διατροφή και τρώω από πακετάκια, όχι γιατί δεν έχω χρόνο να μαγειρέψω. Είμαι η καλύτερη μαγείρισσα που έχεις γνωρίσει, απλά ήθελες και εσύ να μου κάνεις bullying. Δεν το δέχομαι. Κι όλα αυτά πολύ χαλαρά, χωρίς ξέσπασμα. Δεν θα αφήσω να μου ξανακάνεις bullying, και ας είσαι στην τηλεόραση.» ανέφερε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

 

Το ξέσπασμα της

Κάποιοι την παρεξήγησαν, με αποτέλεσμα να προτρέψουν κάποιους άλλους να της κάνουν report για να κλείσει οριστικά ο λογαριασμός της στο Instagram καθώς θεώρησαν ότι η Κόνι λέει στο κοινό της να μην τρώει. Με κλάματα και φωνές η Κόνι Μεταξά λέει, μεταξύ άλλων στο βίντεο που ανέβασε: «Πριν μιλήσετε ίσως δείτε όλο το βίντεο. Όλοι εσείς που πάτε να το παίξετε μάγκες, γιατί εγώ παίρνω τηλέφωνα, δεν στέλνω να κάνουν report. Εγώ αν έχω κάποιο πρόβλημα, παίρνω τηλέφωνο τον άνθρωπο, και αυτό έκανα. Όποιος έχει κάποιο πρόβλημα, μπορεί να επικοινωνήσει κατευθείαν μαζί μου. Δεν θα μου κάνετε εμένα μπούλινγκ στα 30 μου. Δεν θα μου ξαναπεί κανένας για διατροφικές διαταραχές γιατί έχω περάσει τρεις».

Ετικέτες
Exit mobile version