Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Γκόρντον Ράμσεϊ Μύκονος: Εντοπίστηκε το βράδυ χωρίς μάσκα
LIFESTYLE

Γκόρντον Ράμσεϊ Μύκονος: Εντοπίστηκε το βράδυ χωρίς μάσκα

Γκόρντον Ράμσεϊ Μύκονος: Που βγήκε και τι επέλεξε να δοκιμάσει

Ο παγκοσμίου φήμης σεφ Γκόρντον Ράμσεϊ επισκέφθηκε το νησί των Κυκλάδων, για τις ανάγκες τηλεοπτικής εκπομπής. Ο βραβευμένος, με Μισελέν, Άγγλος μάγειρας και το πολυμελές συνεργείο του επέλεξαν την παραλία του Super Paradise για τα γυρίσματα, ενώ ο ίδιο «πιάστηκε» να βολτάρει το βράδυ στην Χώρα της Μυκόνου, χωρίς μάσκα. Μάλιστα, απόλαυσε δείπνο σε γνωστό εστιατόριο στο Παλιό Λιμάνι, και επέλεξε ελληνικά πιάτα όπως μελιτζανοσαλάτα, κροκέτα μουσακά, ψητό χταπόδι, μύδια αχνιστά και αρνίσια παϊδάκια. Το βράδυ του έκλεισε με ποτό στην Μικρή Βενετία, και έφυγε λίγο πριν από την απαγόρευση κυκλοφορίας.

Σάλο έχει προκαλέσει ωστόσο το γεγονός ότι δεν φορούσε μάσκα, ενώ δεν έκανε βήμα χωρίς τους σωματοφύλακές του. Πάντως οι τηλεοπτικές παραγωγές του Βρετανού σεφ σημειώνουν υψηλή τηλεθέαση, και αποτελεί μια δωρεάν διαφήμιση για την Μύκονο και την Ελλάδα.

Η επίσκεψή του στα Χανιά

Ο γνωστός σεφ βρέθηκε μαζί με συνεργείο στα Χανιά κάνοντας γυρίσματα για την τηλεοπτική του εκπομπή. Η παραμονή του στα Χανιά διήρκεσε μόλις δύο ημέρες καθώς το ταξίδι του συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα. Συνολικά στη χώρα θα παραμείνει για 15 ημέρες. Συνολικά, τα εστιατόρια του έχουν βραβευτεί με 16 αστέρια Michelin. Το πιο χαρακτηριστικό του εστιατόριο, το Restaurant Gordon Ramsay στο Τσέλσι του Λονδίνου, έχει στη κατοχή του τρία αστέρια από το 2001.

Πολλά τα σημεία που επισκέφθηκε ο παγκοσμίου φήμης σεφ με την πολυμελή ομάδα του, εκεί όμως που πραγματικά εντυπωσιάστηκε ήταν στη Γραμβούσα και τον Μπάλο. Σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr τα γυρίσματα που κράτησαν σχεδόν 8 ώρες έγιναν στην λιμνοθάλασσα του Μπάλου και στο ναυάγιο της Γραμβούσας. Μάλιστα  δεν έλειψαν και τα υποβρύχια πλάνα  στα κρυστάλλινα νερά  όπου μάλιστα ο διάσημος σεφ καταδύθηκε για να αλιεύσει μερικές από τις νοστιμιές που στη συνέχεια μαγείρεψε.

Παρά τα πολύωρα γυρίσματα ο Γκόρντον Ράμσεϊ βρήκε χρόνο για μία βόλτα το βράδυ της Τρίτης στο παλιό λιμάνι των Χανίων. Μάλιστα επέλεξε γνωστό μαγαζί για να καθίσει για φαγητό με την παρέα του και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την Κρητική κουζίνα. Όπως αποκάλυψε μάλιστα στους Χανιώτες φίλους του με τους οποίους φωτογραφήθηκε με χαρά, σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα στα Χανιά για διακοπές αυτή τη φορά και δεν έκρυψε και τον ενθουσιασμό του για το πιάτο που τον εντυπωσίασε περισσότερο, το οποίο είναι κόκορας με χειροποίητες χυλοπίτες!

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις