Πτολεμαΐδα φονικό: Άνδρας σκότωσε την μητέρα του και αυτοκτόνησε

ΕΛΛΑΔΑ

Πτολεμαΐδα φονικό: Άνδρας σκότωσε την μητέρα του και αυτοκτόνησε

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Πτολεμαΐδα φονικό: Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία

10.05.2021 | 12:45

Ένα τραγικό γεγονός εκτυλίχθηκε στην Πτολεμαΐδα, με έναν 50χρονο άνδρα να βάζει τέλος στη ζωή του, αφού πρώτα δολοφόνησε εν ψυχρώ με το ίδιο όπλο την 74χρονη μητέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, o δράστης και αυτόχειρας χρησιμοποίησε καραμπίνα, ενώ αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Σύμφωνα με τπληροφορίες, στο παρελθόν είχε χρειαστεί να νοσηλευτεί. Το τραγικό περιστατικό συνέβη εντός της οικίας, στην οδό Κοροξένης 3, όπου διέμεναν η ηλικιωμένη και ο γιος της. Στο σημείο βρίσκεται κλιμάκιο της Ασφάλειας Πτολεμαΐδας, ενώ αναμένεται και ιατροδικαστής. Όπως έγινε γνωστό, οι συγγενείς τους δεν είχαν νέα τους, κάτι που τους φάνηκε περίεργο. Τότε πήγαν να τους αναζητήσουν και οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν.

Οικογενειακή τραγωδία στο Κορωπί: Πατέρας σκότωσε τον γιο του

Νεκρός εντοπίστηκε στην αυλή του σπιτιού του στο Κορωπί ένας 48χρονος, και ο θύτης αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο 76χρονος πατέρας του. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το θύμα εντοπίστηκε, θανάσιμα τραυματισμένος στην κοιλιακή χώρα από πυροβόλο όπλο. Αστυνομικές πηγές ανέφεραν πως η συμπεριφορά και τα προβλήματα αλκοολισμού που φέρεται να αντιμετώπιζε ο 48χρονος, οδήγησαν στο φονικό. Οι δύο άνδρες καυγάδισαν και κάποια στιγμή ο ηλικιωμένος πήρε μία καραμπίνα και πυροβόλησε τον γιο του, ο οποίος έπεσε νεκρός. Ο δράστης συνελήφθη, ενώ προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.

Ο πατέρας τηλεφώνησε ο ίδιος στην αστυνομία λέγοντας “σκότωσα τον γιο μου. Ελάτε να με συλλάβετε”. Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο διάστημα είχαν συχνά προστριβές επειδή το θύμα αντιμετώπιζε προβλήματα με το αλκοόλ. Η οδός Αναγνώστου στο Κορωπί αποκλείστηκε από αστυνομικές δυνάμεις όπου σε σπίτι της οδού ο τραγικός πατέρας είχε σκοτώσει τον γιο του. Οι αστυνομικοί, όταν έφθασαν στο σπίτι, βρήκαν τον 76χρονο με το κυνηγετικό όπλο δίπλα του. Ο γιος του ήταν ήδη νεκρός με τραύμα στην κοιλιακή χώρα. “Με πήραν και εμένα το πρωί και μου είπαν έγινε αυτό το πράγμα. Τώρα αν έχει συμβεί κάτι… τι να πω! Δεν μπορώ να το εξηγήσω!” είπε συγγενής στις κάμερες.

Exit mobile version