Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αρπαγή 10χρονης Θεσσαλονίκη: Η 33χρονη «κοκκινομάλλα» είναι η μόνη κατηγορούμενη
ΕΛΛΑΔΑ

Αρπαγή 10χρονης Θεσσαλονίκη: Η 33χρονη «κοκκινομάλλα» είναι η μόνη κατηγορούμενη

Αρπαγή 10χρονης Θεσσαλονίκη: Ποια η πρόταση της εισαγγελέως

Η εισαγγελέας ζήτησε να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο για βαριές κατηγορίες η 33χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή της 10χρονης,πέρσι στη Θεσσαλονίκη. Πρότεινε προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών να παραπεμφθεί για αρπαγή, βιασμό, παρεμβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνο και να απαλλαχθεί για τη διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Από την κυρία ανάκριση, διάρκειας 8 μηνών, δεν προέκυψε η εμπλοκή άλλων προσώπων στην υπόθεση ενώ δεν εντοπίστηκαν άσεμνες φωτογραφίες της ανήλικης στα κινητά και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της κατηγορουμένης.

Η 10χρονη απήχθη όταν επέστρεφε από το σχολείο της στην περιοχή της Τούμπας, τον περασμένο Ιούνιο. Η κατηγορούμενη γνώριζε την ανήλικη καθώς διέμεναν στην ίδια γειτονιά και γνώριζε για το οικογενειακό περιβάλλον της μικρής. Φέρεται ότι απήγαγε την 10χρονη με σκοπό να την κακοποιήσει σεξουαλικά. Ακόμα, ένα νέο ντοκουμέντο μέσα από την δικογραφία της υπόθεσης απαγωγής του 10χρονου κοριτσιού, έρχεται στο ως της δημοσιότητας. Πρόκειται για απόσπασμα από της σημειώσεις που αφορούν στο καθημερινό πρόγραμμα που κρατούσε η  33χρονη σε ένα τετράδιο της, το οποίο βρέθηκε από τους αστυνομικούς μαζί με τα προσωπικά αντικείμενα της ανήλικης στην κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε μετά τον εντοπισμό και την σύλληψη της.

Οι σοκαριστικές σημειώσεις της 33χρονης

Η 33χρονη αναφέρει στις σημειώσεις της το πρόγραμμα που σκόπευε να ακολουθήσει μια από εκείνες τις ημέρες, έχοντας βάλει στόχο να συναντήσει το 10χρονο κορίτσι. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το protothema.gr γράφει: Μπουρδελότσαρκα- κολυμβητήριο- Μαρκέλα? BDSM- πείραμα- άρα- λεσβία. Σύμφωνα με τους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, το ερωτηματικό στο όνομα της 10χρονης, πιθανόν να σημαίνει ότι η 33χρονη δεν ήταν σίγουρη αν θα κατάφερνε να την απαγάγει και να την οδηγήσει στο διαμέρισμα της, σύμφωνα με το σχέδιο της.

Η δικηγόρος της οικογένειας της 10χρονης, Ανθούλα Ανάσογλου, αναφέρει στο protothema.gr ότι, «προκαλεί μεγάλη εντύπωση η ανέρευση σημειώσεων της κατηγορουμένης η οποία αναγράφει τον προγραμματισμό της ημέρας και μετά τη λέξη κολυμβητήριο, αναφέρει το όνομα του παιδιού με ερωτηματικά, προφανώς σκεπτόμενη την έκβαση της αρπαγής. Το ντοκουμέντο αυτό αποδεικνύει τον απόλυτο σχεδιασμό και προμελέτη του όλου εγκλήματος».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις