22χρονος σάτυρος Νέα Σμύρνη: Πήρε αναβολή – 8 οι καταθέσεις εις βάρος του

ΕΛΛΑΔΑ

22χρονος σάτυρος Νέα Σμύρνη: Πήρε αναβολή – 8 οι καταθέσεις εις βάρος του

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: AlphaFreePress

22χρονος σάτυρος Νέα Σμύρνη: Πήρε αναβολή - 8 οι καταθέσεις εις βάρος του

10.05.2021 | 14:10

Ο 22χρονος σάτυρος της Νέας Σμύρνης πήρε αναβολή για την ερχόμενη  Παρασκευή, ενώ την ίδια στιγμή οι κατηγορίες για επιθέσεις σε γυναίκες είναι μέχρι ώρας 8. Η τακτική ήταν αυτή που είδαμε στο πρόσφατο βίντεο της κοπέλας στη Νέα Σμύρνη. Τις πακολουθούσε με το μόριό του έξω από το παντελόνι του. Το πρωί της Παρασκευής ο 22χρονος φοιτητής Μηχανολόγων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Πειραιά και επιδειξίας της Νέας Σμύρνης οδηγήθηκε στα δικαστήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων. Εκεί ο Εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για το αδίκημα της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, ενώ τον παρέπεμψε να δικαστεί στο Β΄ Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών. Διά του συνηγόρου του ζήτησε και πήρε αναβολή, προκειμένου να καταθέσουν όλοι οι μάρτυρες.

Ο δικηγόρος του, Γιώργος Μυταλούλης, αναφέρει «Το δικαστήριο έκανε δεκτό σήμερα το αίτημα της υπεράσπισης για αναβολή προκειμένου να συγκεντρωθούν και όλα τα στοιχεία για να αποδοθεί πραγματική δικαιοσύνη»,   Τόνισε μάλιστα, σχετικά με δηλωση που φέρεται να έκανε ο νεαρός κατηγορούμενος περί «βίτσιου να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», ότι δεν έγινε ποτέ. «Θέλω να αναφερθώ σε μια δήλωση που φέρεται να έκανε ότι το «έχει βίτσιο να ακολουθεί ωραίες γυναίκες», δεν υπάρχει πουθενά και δεν έχει καταγράφει» ανέφερε.

Τι ισχύει για μήνυση εναντίον του για απόπειρα βιασμού

Στα χέρια του Εισαγγελέα βρίσκεται και μία ακόμα μήνυση ενός εκ των θυμάτων του σάτυρου, που τον κατηγορεί για απόπειρα βιασμού και συνεπώς θα του ασκηθεί νέα δίωξη ερχόμενος αντιμέτωπος και με μια νέα δίκη. Τη στιγμή πάντως που η οικογένειά του προσπαθεί να κατανοήσει τι έχει συμβεί με τη μητέρα του να δηλώνει συντετριμμένη και τον πατέρα του να υποστηρίζει ότι έπεσε από τα σύννεφα, πληθαίνουν οι εις βάρος του 22χρονου καταθέσεις.  Η εφημερίδα “Μπαμ στο Ρεπορτάζ” αποκαλύπτει στο ρεπορτάζ της το σύνολο της δικογραφίας που σχηματίσθηκε.

Οι μαρτυρίες των φερόμενων θυμάτων προκαλούν αποστροφή, καθώς αποκαλύπτεται ότι από τις 25 Μαρτίου 2020 μέχρι και τις 6 Μαΐου 2021 ο 22χρονος χρησιμοποιώντας συγκεκριμένο modus operandi μετατράπηκε σε “εφιάλτη” ανυποψίαστων γυναικών. Τις περισσότερες τις πλησίαζε στον δρόμο και τις ακολουθούσε κατά πόδας με ακάλυπτο το μόριό του. Άλλες κατάφερνε να τις στριμώχνει σε ασανσέρ, ενώ σε μία περίπτωση φημολογείται ότι εκσπερμάτισε στην πλάτη μιας 28χρονης, την ώρα που εκείνη περίμενε σε στάση λεωφορείου! Να σημειωθεί πως μία κοπέλα μίλησε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου “Έλα Χαμογέλα” στο Open, το πρωί του Σαββάτου, περιγράφοντας της δική της τραυματική εμπειρία.

Νέες καταγγελίες – η επίθεση σε ασανσέρ

«Δεν θα μπορούσα να τον αναγνωρίσω αν δεν υπήρχε το βίντεο της κοπέλας. Σε εμένα συνέβη δύο φορές σε απόσταση ενός μήνα. Η πρώτη φορά ήταν 12 Νοεμβρίου 2:50 το μεσημέρι. Ερχόμουνα με την αδερφή μου από τη μητέρα μου, η οδός που μένω είναι στο Παλαιό Φάληρο και είναι μονόδρομος. Εκείνη την ώρα κατεβαίνω στην οδό μου και σε απόσταση 20 μέτρων από το σπίτι μου βλέπουμε ένα αυτοκίνητο να σταματάει. Το είδα περίεργα και η αδερφή μου είπε μάλλον κανα καμάκι.

Με το που φτάνουμε κοντά στο αυτοκίνητο, εμείς στο πεζοδρόμιο αυτός σταματημένος ακριβώς κάτω από το πεζοδρόμιο, βλέπω από την πόρτα του οδηγού στο παράθυρο – ήρθαμε πρόσωπο με πρόσωπο – είχε έξω το μόριο του και αυνανιζόταν κανονικότατα. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό έτσι σε αυτή τη φάση, πρόσωπο με πρόσωπο. Είναι απλά τρομακτικό, το λέω και ανατριχιάζω, νιώθεις ότι σου έχουν κάνει κάτι εκείνη την ώρα κάτι πάρα πολύ άσχημο. Και λέω ‘τι είναι αυτό που κάνεις’. Αυτός τελείως ατάραχος, ούτε καν άλλαξε έκφραση στο πρόσωπό του. Βάζει μπρος το αυτοκίνητο με τον ίδιο τρόπο που αυνανιζόταν και σηκώθηκε και έφυγε», είπε η νεαρή κοπέλα.

Χτυπούσε τα κουδούνια της πολυκατοικίας

Από τη δικογραφία προκύπτει ότι τα ξημερώματα της 3ης Σεπτεμβρίου επιτέθηκε, με τρεις ώρες διαφορά, στην 28χρονη Όλγα Τ. και στη 19χρονη Φωτεινή Κ., στη Νέα Σμύρνη. Όπως προκύπτει από τη μαρτυρία της, η 28χρονη κοπέλα επέστρεφε στις 00.30 στο σπίτι της όταν αντιλήφθηκε ότι την ακολουθεί ο κατηγορούμενος, ο οποίος μάλιστα κατάφερε να εισέλθει μαζί της στην πολυκατοικία. Εκεί, σύμφωνα με όσα είπε στους αστυνομικούς, άρχισε να την παρενοχλεί σεξουαλικά, ενώ η 28χρονη δήλωσε ότι κατόρθωσε να γλιτώσει σπρώχνοντάς τον όταν έφτασε το ασανσέρ. Σε ό,τι αφορά τη 19χρονη, στην κατάθεσή της υποστήριξε ότι όταν επέστρεψε στις 03.30 τα ξημερώματα στο διαμέρισμά της αντιλήφθηκε τον 22χρονο να χτυπάει τα κουδούνια της πολυκατοικίας. Εκείνη του άνοιξε την πόρτα και αφού μπήκαν από κοινού στο ασανσέρ, ο Β.Μ. φέρεται να της επιτέθηκε σεξουαλικά! Να επισημανθεί πως ο δικηγόρος του 22χρονου κάνει λόγο για “παραφουσκωμένη” υπόθεση.

https://www.youtube.com/watch?v=FKpkC9k2APQ

Τι ισχύει για την απόπειρα βιασμού

Σύμφωνα με πληροφορίες από το MEGA 22χρονη -σήμερα- κοπέλα έχει καταγγείλει τον επιδειξία της Νέας Σμύρνης για απόπειρα βιασμού. Σύμφωνα πάντα με όσα αποκαλύπτει το MEGA, το περαστικό συνέβη στις 6 Αυγούστου του 2020. Η κοπέλα, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, στην πόρτα του σπιτιού της και ετοιμαζόταν να ανοίξει με τα κλειδιά της. Ωστόσο δεν πρόλαβε να μπει και δέχτηκε επίθεση από έναν άγνωστο, ο οποίος προσπάθησε να της κατεβάσει το σορτσάκι. Όπως καταγγέλλει την έπιασε από το λαιμό, της έκλεισε το στόμα και προσπάθησε να την βάλει μέσα στην είσοδο, προφανώς για να κάνει πράξη τις αρρωστημένες φαντασιώσεις του. Όμως η κοπέλα αντιστάθηκε σθεναρά και πάνω στην πάλη κατέβασε να του κατεβάσει τη μάσκα. Εκείνος, επειδή προφανώς η κοπέλα μπορούσε να δει το πρόσωπό του, τρόμαξε και έφυγε.

Ποιες ποινές τον βαραίνουν

Exit mobile version