Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

05

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ζωζώ Σαπουντζάκη γάμοι: Η πολυτάραχη ζωή της και η γνωριμία με τον Αριστοτέλη Ωνάση
LIFESTYLE

Ζωζώ Σαπουντζάκη γάμοι: Η πολυτάραχη ζωή της και η γνωριμία με τον Αριστοτέλη Ωνάση

Ζωζώ Σαπουντζάκη γάμοι: Η πολυτάραχη ζωή της και η γνωριμία με τον Αριστοτέλη Ωνάση

Στην εκπομπή DOT ήταν καλεσμένη η Ζωζώ Σαπουντζάκη, η οποία μίλησε για τη ζωή της, τους έρωτες, για τους οποίους ένιωσε την καρδιά της να “χτυπά” δυνατά αλλά και τη γνωριμία της με τον Αριστοτέλη Ωνάση. Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τα πρώτα της βήματα στο θεατρικό σανίδι σε ηλικία 7 ετών όταν πρωτοέπαιξε σε βαριετέ με την αδερφή της, ενώ επεσήμανε και  το μεγάλο πλήγμα όταν η Βάσω αποφάσισε ότι δεν ήθελε να συνεχίσει αλλά το ξεπέρασε και βρήκε τον δρόμο της που την οδήγησε στην επιτυχία.

Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, και στη συμβολή του πατέρα της που την έφερε σε επαφή με τον Γιάννη Δαλιανίδη, κάτι που τη βοήθησε αρκετά, όπως δήλωσε δεν το ξεχνά. Στη συνέχεια, παραδέχτηκε πως σε νεαρή ηλικία ήταν παχουλή και βρήκε έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο για να αδυνατίσει. «Μύριζα κι έλεγα “πες ότι έφαγες” κι έτσι τα έκοψα όλα. Το βράδυ έτρωγα ένα φιλέτο και το πρωί τον καφέ μου με δύο φρυγανιές και απότομα αδυνάτισα», είπε ,μιλώντας στην παρέα των DOT.

Οι δυο της γάμοι, η ζήλεια και  Ρένα Βλαχοπούλου

Μίλησε ακόμη για τους δύο γάμους στη ζωή της. Ο πρώτος στα 18 και με διάρκεια μόλις 3 μήνες. Οι δρόμοι τους χώρισαν γιατί, όπως ομολόγησε η ίδια τη ζήλευε πολύ κι εκείνη ασφυκτιούσε. Ένας άλλος χωρισμός είπε στάθηκε η αφορμή να ταξιδέψει στην Αμερική όπου και τραγούδησε στα πιο φημισμένα, νυχτερινά κέντρα. Δεν παρέλειψε να τονίσει την στενή σχέση που τη συνέδεε με τη μεγάλη ηθοποιό, Ρένα Βλαχοπούλου, η οποία την εκτιμούσε πολύ όπως είπε γιατί την έβρισκε ηθικό άτομο. Θυμήθηκε ακόμη, και τη φορά που τσακώθηκε με τον άνδρα της με την ηθοποιό να της ζητά καταφύγιο στο σπίτι της στην Κινέτα, όπου και κατέληξαν να της μάθει μπάρμπεκιου.

Τέλος, μίλησε για τη γνωριμία με τον Αλέξανδρο Ωνάση, ο οποίος δήλωνε γοητευμένος με εκείνη. Σεβασμό έχαιρε και από τον πατέρα του αλλά και από τον Σταύρο Νιάρχο που της έστελνε σπιρτόκουτα με λίρες όταν την έβλεπε στα σόου της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις