Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Survivor spoiler 9/5/21 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν αύριο Κυριακή!
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Survivor spoiler 9/5/21 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν αύριο Κυριακή!

Survivor spoiler 9/5/21 έπαθλο: Καβγάδες θα έχουμε στο νέο επεισόδιο του "Survivor 4"

Survivor spoiler 9/5/21 έπαθλο: Ένα διαφορετικό έπαθλο θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσει η νικήτρια ομάδα στο επεισόδιο της Κυριακής (9/5) στο Survivor. Όπως είδαμε και στο trailer, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στους παίκτες πριν το αγώνισμα, πως όποιος κερδίσει θα επισκεφθεί το πάρκο με τα δελφίνια και θα έχει τη δυνατότητα να κολυμπήσει και να παίξει μαζί τους. Πρόκειται για εντελώς διαφορετικό έπαθλο που σίγουρα θα μείνει αξέχαστο σε όποιον τον κερδίσει. Ποιοι θα είναι αυτοί;

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι μπλε μαζεύουν και πάλι τις δυνάμεις τους μετά την αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού και παίρνουν τη νίκη! Τα «λιοντάρια» μπορεί να έμειναν πέντε, όμως θα καταφέρουν κερδίσουν τους κόκκινους και να μπουν με το δεξί στη νέα βδομάδα.

Survivor spoiler 9/5/21: Καβγάς Καρολίνας και Ελένης

Στην παραλία του “Survivor 4” θα κυριαρχήσουν εντάσεις, με την Καρολίνα Καλύβα από τους Κόκκινους και την Ελένη Χαμπέρη από τους Μπλε να έρχονται σε σύγκρουση και να ανεβάζουν τους τόνους. “Εκεί που συζητούσαμε σήμερα για τον Τζέιμς και τον Νίκο, και έλεγαν τα παιδιά ότι κάθονται μόνοι τους, εγώ είπα ότι δεν με νοιάζει τι κάνουν τα παιδιά”, ανέφερε η Ελένη με την Καρολίνα να της απαντά ότι μάλλον έχει χαμηλή συνείδηση. “Νομίζω προσβλήθηκε με αυτό που της είπα. Αυτό κατάλαβα από το ύφος που με το οποίο μου μιλούσε”, ακούμε την Καρολίνα να λέει στο trailer του ΣΚΑΙ.

Survivor spoiler 9/5/21 έπαθλο: Ποιοι κερδίζουν αύριο Κυριακή;

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις