Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Κεφαλά πρώην: Η πρόταση που δέχθηκε για το Bachelor 2
LIFESTYLE

Χριστίνα Κεφαλά πρώην: Η πρόταση που δέχθηκε για το Bachelor 2

Χριστίνα Κεφαλά πρώην: Τι αποκάλυψε για την σχέση τους

Ο πρώην σύντροφος της Χριστίνας Κεφαλά, Κωνσταντίνος Αλαφούζος, μίλησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αποκαλύπτοντας πολλά που δεν γνωρίζαμε. Ο ίδιος είπε ότι διατηρούσε σχέση με την Χριστίνα, και πως δεν περίμενε να πάει στο Survivor 4. Ακόμα, σύμφωνα με όσα ανέφερε, του προτάθηκε να είναι ο επόμενος Έλληνας Bachelor. «Γνωρίζω άτομα από το Survivor. Είχα μια σχέση και με τη Χριστίνα. Χάρηκα που την είδα εκεί. Μου φάνηκε και πολύ περίεργο, γιατί δεν περίμενα να τη δω. Εύχομαι να προχωρήσει τη ζωή της. Δεν ξέρω αν είχε σχέση με τον Σάκη Κατσούλη. Όταν ήταν μαζί μου, ήταν μαζί μου. Τώρα κάποιες φορές που είχαμε κάποιους χωρισμούς, δε ξέρω τι έκανε. Εμένα δε μου είχε αναφέρει ποτέ τίποτα για το Survivor» είπε ο Κωνσταντίνος Αλαφούζος.

Τέλος μίλησε για το αν θα συμμετάσχει στο Bachelor 2: «Μου είχαν κάνει πρόταση για να γίνω ο Bachelor. Είχα μιλήσει λίγο, αλλά η δουλειά μου είναι άλλη και ακόμη δεν είμαι έτοιμος για παντρειές». Πάντως η Χριστίνα Κεφαλά δεν είχε αναφερθεί στην εν λόγω σχέση, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη της στον Τηλεθεατή, αποκάλυψε ότι δεν είχε και κάτι τελείως περιστασικό με τον Σάκη.

Όσα ανέφερε η Χριστίνα Κεφαλά για την σχέση της με τον Σάκη

«Φυσικά, δεν ήταν κάτι κρυφό. Το ήξερε αρκετός κόσμος αυτό, ούτε υπήρξα κάτι εντελώς περιστασιακό στη ζωή του, κι αυτό το γνωρίζει και ο ίδιος. Δεν θα σταθώ. όμως σε αυτό. Εάν ο Σάκης ήθελε να μπει στο παιχνίδι για τη Μαριαλένα εμένα μου φάνηκε πάρα πολύ άσχημο να αρνείται κάποια άλλη κοπέλα. Όχι ότι με ενδιέφερε, αλλά εγώ δεν ήθελα να πω ψέματα για κάτι που είναι μέσα στη ζωή και είναι αληθινό. Κι αυτό αποδείχτηκε και μετά, που τα βρήκαμε με τη Μαριαλένα συζητήσαμε και τα λύσαμε όλα. Με αυτό που ο Σάκης, μου έδειξε ότι μπορεί να πει ψέματα οτιδήποτε στη ζωή του. Αυτό με εκνεύρισε και στενοχώρησε» είπε σε συνέντευξη στον Τηλεθεατή.

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις