Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μιχάλης Σαράντης απώλεια: Ο θάνατος που τον στιγμάτισε
LIFESTYLE

Μιχάλης Σαράντης απώλεια: Ο θάνατος που τον στιγμάτισε

Μιχάλης Σαράντης απώλεια: Όσα αποκάλυψε για το γεγονός που τον ταρακούνησε

Ο Μιχάλης Σαράντης βρέθηκε καλεσμένος στο «The 2night show», όπου έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός μίλησε για την πορεία του στο θέατρο, για τους ρόλους ρεπερτορίου, αλλά και για την συμμετοχή του σε σειρά του ΑΝΤ1. Ακόμα, αποκάλυψε πτυχές από την προσωπική του ζωή, μιλώντας για ένα γεγονός που τον στιγμάτισε. «Αυτό που στιγμάτισε την εφηβεία μου και την ζωή μου είναι η απώλεια του κολλητού μου. Αρρώστησε στα τέλη του Δημοτικού κι άντεξε ένα χρόνο, ο Ηλίας… Από πολύ νωρίς ήταν σαν να έκανα πράγματα και για αυτόν. Ωρίμασα νωρίτερα και ταρακουνήθηκα. Πολύ αργότερα κατάλαβα ότι μου αρέσει να είμαι στα πλαίσια ενός συνόλου, σε ομάδες κι όχι αμέσως πρωταγωνιστής. Καταλαβαίνω ότι το έκανα γιατί πάντα κάνω πράγματα και για έναν άλλον με τον δικό μου τρόπο.

Ένιωθα τρομερές ενοχές. Πέρασε ένα διάστημα που δεν είδαμε τον Ηλία γιατί έκανε θεραπείες κι όταν με είδε ξανά είχα ψηλώσει και νωρίτερα λέγαμε ότι ήμασταν πολύ κοντοί». Τέλος ο Μιχάλης Σαράντης αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Φαμίλια» και αποκάλυψε πως δέχτηκε να συμμετάσχει στην προσπάθεια να αποτινάξει από πάνω του, τη σοβαροφάνεια που τον διακατέχει.

Μιχάλης Σαράντης: «Είμαι πολύ ερωτευμένος με τη Μαίρη Μηνά…»

Σε μία σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή μίλησε για την αγαπημένη του Μαίρη Μηνά, επίσης ηθοποιό που απολαμβάνουμε στη σειρά «Αγγελική» στον ομώνυμο ρόλο, και το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της. «Την προσέχω τη Μαίρη, τη χαίρομαι και την αγαπάω και την καμαρώνω».

«Κάπως οι άνθρωποι ειδικά όταν μιλάμε για μεγάλα συναισθηματικά μεγέθη – γιατί είμαι ερωτευμένος με τη Μαίρη πολύ – δεν ξέρεις από πού σου έρχεται το χαστούκι». Ανοιχτός δήλωσε και για το ενδεχόμενο οικογένειας: «Ονειρεύομαι να γίνω μπαμπάς, θα χαρώ πάρα πολύ».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις