Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Έφη Ρασσιά – Πάρης Σκαρτσολιάς σχέση: Ο ηθοποιός απαντά στο αν είναι ζευγάρι
LIFESTYLE

Έφη Ρασσιά – Πάρης Σκαρτσολιάς σχέση: Ο ηθοποιός απαντά στο αν είναι ζευγάρι

Έφη Ρασσιά - Πάρης Σκαρτσολιάς σχέση: Όσα αποκαλύπτει ο «Μανωλάκης»

Ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο τηλεοπτικός «Μανωλάκης» στο «Καφέ της Χαράς» μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Pop Up” και την Χριστίνα Κοχλατζή μετά το τέλος της σειρά που όλοι αγαπήσαμε. Ο ηθοποιός είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον ρόλο του γιου του Περίανδου Πώποτα, αφού από μικρός ενσαρκώνει αυτόν τον ρόλο. Μάλιστα, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι ζευγάρι με την Έφη Ρασσιά, δηλαδή την μικρή «Βάλια», αφού στην σειρά είχε αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο ανάμεσα τους. Ο Πάρης Σκαρτσολιάς απαντά με τα παρακάτω στις φήμες.

«Το περιμέναμε με την Έφη Ρασσιά ότι θα λένε πως έχουμε σχέση. Καμία σχέση όμως. Δεν λέω ποτέ αν έχω σχέση ή όχι, αλλά είμαι καλά αυτή την περίοδο. Μου έχει τύχει πολλές φορές να έχω σχέση και να μου χρεώνουν ότι τα έχω με συμπρωταγωνίστριές μου. Το αντιμετωπίζουμε πάντα με ψυχραιμία». «Όταν τελείωσε το Καφέ της Χαράς δεν ήθελα να ασχοληθώ με την υποκριτική. Ίσα ίσα που έλεγα ότι είναι από τα τελευταία επαγγέλματα που θα ασχοληθώ ποτέ. Αυτή η κούραση μου είχε μείνει στην μνήμη σαν κάτι αρνητικό», είπε ο Πάρης Σκαρτσολιάς.

Τι είχε πει παλιότερα για τις σχέσεις του

«Μένω σε αυτό το σπίτι τρία χρόνια. Πριν έμενα μόνος μου στην Κηφισιά. Τώρα είμαι 27 χρονών. Όταν με πήρε ο Χάρης Ρώμας και μου είπε πως θα ξαναγυρίσει το Καφέ της Χαράς, άρχισα να χοροπηδάω. Περίμενα να κάνει μπαμ, αλλά όχι τόσο πολύ. Υπάρχει περίπτωση να πάει και του χρόνου. Υπάρχει μια θετική τάση για συνέχεια.

Είχα σχέσεις με συναδέλφους μου, αλλά δεν είχαν βγει προς τα έξω. Δε θέλω να βγάζω προς τα έξω την προσωπική μου ζωή. Είμαι πολύ διαχυτικός δημόσια, αλλά δε θέλω να προκαλώ. Θεωρώ ότι η προσωπική μου ζωή δεν αφορά πραγματικά κανένα. Θέλω πολύ να παντρευτώ και να κάνω παιδιά. Είναι ο μεγαλύτερος στόχος της ζωής μου» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο τηλεοπτικός Μανωλάκης.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις