Έφη βιτριόλι νέα: Θα δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΕΛΛΑΔΑ

Έφη βιτριόλι νέα: Θα δικαστεί για απόπειρα ανθρωποκτονίας

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Δανάη Πάλμου

Έφη βιτριόλι νέα: Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται η 36χρονη

07.05.2021 | 14:12

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας παραπέμπεται η 36χρονη δράστιδα σύμφωνα με βούλευμα του αρμόδιου δικαστικού συμβούλιο για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Στην έκδοση του υπ’αριθμ 1510/2021 βουλεύματος που παραπέμπει την κατηγορούμενη Έφη Κακαράντζουλα να δικαστεί στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αθηνών για το αδίκημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά της Ιωάννας Παλιοσπύρου πέρσι στην Καλλιθέα, προχώρησε το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Αθηνών, σύμφωνα με τον δικηγόρο της άτυχης κοπέλας, Απόστολο Λύτρα.

«Από την πρώτη στιγμή είχα αναφερθεί ότι η πράξη θα πρέπει να χαρακτηριστεί ως απόπειρα ανθρωποκτονίας και όχι ως βαριά σκοπούμενη βλάβη, διότι από όλα τα στοιχεία τις δικογραφίας προκύπτει ότι η κατηγορούμενη είχε σκοπό να σκοτώσει την Ιωάννα» τονίζει ο δικηγόρος της Απόστολος Λύτρας.

Mετά την επίθεση στην Ιωάννα αναζητούσε δηλητήρια

Ανατριχίλα προκαλούν οι νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Ιωάννα τον περασμένο Μάιο. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” στο Star η 36χρονη δράστιδα αναζητούσε οδηγίες για δηλητήρια και τεχνικές θανάτου στο διαδίκτυο. Το ρεπορτάζ της εκπομπής του Star για τη δραστηριότητα της 36χρονης αναφέρεται στο ιστορικό αναζήτησης της κατηγορουμένης σε διαδικτυακούς ιστότοπους μέχρι και λίγες ημέρες πριν από την επίθεση.

Σύμφωνα με αυτό με την άρση απορρήτου από τις αρμόδιες αρχές φέρεται να έψαχνε δηλητήρια που δεν ανιχνεύονται καθώς και τρόπους που μπορούν να προκαλέσουν ανακοπή, ενώ πρόσθεσε πως η ΕΛ.ΑΣ δεν έχει σταματήσει στιγμή τις έρευνες για την πολύκροτη υπόθεση.

Ποιο το κίνητρο της

Μήνες μετά την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας, η 36χρονη που θα δικαστεί για την υπόθεση αποφάσισε να λύσει τη σιωπή της, δημιουργώντας ακόμα περισσότερα ερωτήματα στο θύμα, για τα κίνητρα της πράξης της. Παρότι ομολόγησε και ζήτησε συγγνώμη αρκέστηκε να αναφερθεί σε ένα προσωπικό ζήτημα το οποίο της “όπλισε” το χέρι και την οδήγησε τον Μάιο του 2020 στην Καλλιθέα, έξω από την ασφαλιστική εταιρεία όπου εργαζόταν η 35χρονη, για να της ρίξει το καυστικό υγρό.

“Ως κίνητρο της εν λόγω πράξης της ανέφερε την εμμονή της με το θύμα, λόγω της εμπλοκής του, κατά δήλωσή της, σε ένα πολύ σημαντικό προσωπικό της θέμα, για το οποίο δε θέλησε να επεκταθεί περισσότερο” ανέφερε συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο ποινικολόγος, Σάκης Κεχαγιόγλου που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της δράστιδος.

 

 

 

 

Exit mobile version