Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / 22χρονος Νέα Σμύρνη εισαγγελέας: Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος
ΕΛΛΑΔΑ

22χρονος Νέα Σμύρνη εισαγγελέας: Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος

22χρονος Νέα Σμύρνη εισαγγελέας: Οδηγείται στο Αυτόφωρο.

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος ασκήθηκε σε βάρος του 22χρονου που φέρεται να παρενόχλησε σεξουαλικά μία νεαρή γυναίκα στη Νέα Σμύρνη.

Ο εισαγγελέας απήγγειλε την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή, καθώς σε βάρος του έχουν υπάρξει και άλλες καταγγελίες γυναικών, και παρέπεμψε τον κατηγορούμενο να δικαστεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο.

Πατέρας 22χρονου: Το παιδί μου είναι πολύ καλό και ευαίσθητο

Την ενέργεια του 22χρονου στη Νέα Σμύρνη, ο οποίος ακολούθησε μια κοπέλα, έχοντας έξω από το παντελόνι του το μόριό του, δυσκολεύεται να κατανοήσει η οικογένειά του. «Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω;», δηλώνει ο πατέρας του 22χρονου.

«Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου, πιστεύω ότι δεν είναι», συμπλήρωσε μιλώντας στο Star και επισήμανε: «Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία».

«Ο πελάτης μου αρνείται κάθε κατηγορία και το αδίκημα ακόμα και αν υποτίθεται ότι έχει γίνει, είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα», δηλώνει, από την πλευρά του, ο δικηγόρος του 22χρονου, Γιώργος Μυταλούλης.

Σοκάρει νέα καταγγελία, «αυνανιζόταν μέσα στο αμάξι του»

Ο 22χρονος άντρας που παρενόχλησε σεξουαλικά την 25χρονη Δανάη στη Νέα Σμύρνη, την Πέμπτη 6/5 φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες περιπτώσεις. Ακόμα, τέσσερις κοπέλες τον αναγνώρισαν και τον κατήγγειλαν, μια εκ των οποίων μίλησε σήμερα στο T- live και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Τα όσα αποκαλύπτει η 22χρονη κοπέλα, που δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση από τον εν λόγω νέο, είναι σοκαριστικά. «Εμένα συνέβη πριν από 4-5 μήνες. Ήταν Νοέμβριος. Πήρα αμέσως το 100 και το κατήγγειλα. Ήταν περίπου στις 3,30. Γύρναγα από τη μητέρα μου μαζί με την αδερφή μου.  Όπως κατεβαίναμε, βλέπω να έρχεται από την πλευρά του δρόμου που ήμουν ένα αμάξι και μέχρι να φτάσω στο αυτοκίνητό μου, εκείνος σταμάτησε το αυτοκίνητο.

Περνάμε ακριβώς μπροστά του, κοιτάζω από το παράθυρο, και ήταν ένας νεαρός, μελαχρινός με το μόριό του έξω και αυνανιζόταν. Εγώ παγώνω, του λέω “τι κάνεις εκεί;”, εκείνος βάζει μπροστά το αυτοκίνητο και αυτομάτως πήρα το 100. Πήρα τον αριθμό του αυτοκίνητου του. Ταράχτηκα, το είπα στον φίλο μου και τους δικούς μου και φαντάστηκα ότι η αστυνομία κάτι θα έκανε. Ωστόσο δεν έκανε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις