Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καγιά GNTM 2021: «Ήταν δύσκολο να το αποχωριστώ»
LIFESTYLE

Καγιά GNTM 2021: «Ήταν δύσκολο να το αποχωριστώ»

Καγιά GNTM 2021: Τι αποκάλυψε για το DWTS - Πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση

Η Βίκυ Καγιά, μετά την ανακοίνωση πως αποχωρεί από το GNTM και αναλαμβάνει το Dancing With The Stars, μίλησε Στη φωλιά των Κου Κου και εξήγησε στο πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση. «Είμαι πολύ χαρούμενη. Μιλάμε για μια δημιουργική προσπάθεια, ένα οικογενειακό πρόγραμμα που χαρίζει μόνο χαρά και χαμόγελα. Ανυπομονώ για το νέο μου πόστο.

Δείτε ακόμη: Σκουλός για την αποχώρηση της Καγιά από το GNTM – «Δεν το ήξερα ότι θα φύγει»

Ξέρω ότι σίγουρα θα πρέπει να χορέψω λίγο. Θα γίνει μια υπερπαραγωγή άλλης εποχής, τα κοστούμια θα γίνουν σε συνεργασία με το BBC, θα είναι ένα υπερθέαμα που όμοιό του δεν θα έχει επαναληφθεί», είπε η Βίκυ Καγιά για το Dancing With the Stars και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο GNTM, λέγοντας:

«Τα συναισθήματα ήταν λίγο περίεργα, γιατί ήταν η χαρά από τη μία και η πολύ μεγάλη συναισθηματική δυσκολία να αφήσω το άλλο. Δεν ήταν εύκολη απόφαση, έγιναν πάρα πολλές συζητήσεις και αποφασίσαμε από κοινού να κάνουμε αυτό γιατί θα έκανε καλό και σε εμένα και στο κανάλι και σε όλους. Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση να αποχωριστώ το GNTM, για το οποίο έχω πονέσει, το αγαπάω κι έχω δουλέψει πολύ σκληρά. Έχω τη λογική ότι πρέπει να αφουγκράζεσαι το ένστικτό σου και να ξέρεις να σταματάς. Συζητούσαμε για ένα δίμηνο και μέχρι τελευταία στιγμή που υπογράψαμε, δεν ξέραμε ακόμα». «Δεν άφησα πίσω το GNTM, ό,τι χρειαστούν εκεί θα είμαι», τόνισε η Βίκυ Καγιά.

Ποιο είναι το μοντέλο που θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στην παρουσίαση του GNTM 4

Μια νέα φήμη κυκλοφόρησε εχθές στο διαδίκτυο μέσα από το προφίλ της Soulas Glamorous στο Instagram. Συγκεκριμένα, μέσα από μερικά stories υπαινίχθηκε ποια θα αντικαταστήσει την Βίκυ Καγιά στο GNTM 4. Μετά από την αποχώρησή της από το ριάλιτι μόδας, πολλά ονόματα έχουν ακουστεί, και ένα από αυτά ήταν και της Ηλιάνας Παπαγεωργίου, η οποία διέψευσε τις φήμες. Πάει πουθενά αλλού το μυαλό σας; Η Soula Glamorous έχει πάντα αποκλειστικό ρεπορτάζ και κατά καιρούς έχουμε δει να επιβεβαιώνονται τα όσα λέει, τα οποία γίνονται viral.

Έτσι, το όνομα που άφησε να εννοηθεί ήταν αυτό της Ευαγγελίας Αραβανή, η οποία έχει παρουσιάσει αντίστοιχες εκπομπές στο παρελθόν. Το πρώην μοντέλο και παρουσιάστρια σίγουρα θα μπορέσει να παρουσιάσει με επιτυχία το GNTM 4.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις