Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ασημακόπουλος – Καρολίνα φιλί Survivor: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι
LIFESTYLE

Ασημακόπουλος – Καρολίνα φιλί Survivor: Φουντώνουν οι φήμες που τους θέλουν ζευγάρι

Ασημακόπουλος - Καρολίνα φιλί Survivor: Έδωσαν «πεταχτό» στο χθεσινό αγώνισμα

Μετά από το φιλί που έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τριαντάφυλλο στο Survivor 4, ακόμα δύο παίκτες φαίνεται πως παρασύρθηκαν από την χαρά τους. Πάνω στην ένταση, λοιπόν, ο Ασημακόπουλος και η Καρολίνα έδωσαν ένα πεταχτό φιλί και μας άφησαν άφωνους. Οι Κόκκινοι, κέρδισαν και την δεύτερη ασυλία, και πετάνε στα ουράνια, την στιγμή που οι μπλε βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση. Οι Κόκκινοι κέρδισαν με το εντυπωσιακό σκορ 10 – 2. Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος κατάφερε να κερδίσει τον Τζέιμς και να φέρει πόντο στην ομάδα του.

Πάνω στους πανηγυρισμούς τους, οι παίκτες τις κόκκινης ομάδας αφού αγκαλιάστηκαν, φιλήθηκαν στο στόμα. Το συμβάν αυτό έρχεται να φουντώσεις τις φήμες, που θέλουν τον Γιώργο Ασημακόπουλο και την Καρολίνα Καλυβά ζευγάρι. Οι δύο τους είναι πολύ κοντά, ωστόσο, μπορεί η σχέση τους να είναι απλά φιλική.

Τι είπε ο Πάνος Καλλίδης για το φιλί Τριαντάφυλλου – Μπόγδανου

Ο Πάνος Καλλίδης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστο το στιγμιότυπο, κάνοντας το δικό του σχόλιο μέσω των Social Media. Ο γνωστός τραγουδιστής που εξακολουθεί να παρακολουθεί τις εξελίξεις στο ριάλιτι, ανέβασε το σχετικό βίντεο στο Instagram, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Βλέπω καλά ή με γελούν τα αυτιά μου;».

Οι δύο παίκτες αποφάσισαν να αφήσουν τα… μαχαίρια στην άκρη και να κάνουν τη δική τους επανεκκίνηση στις σχέσεις τους. Οι ξέφρενοι πανηγυρισμοί και η ένταση του αγωνίσματος έφερε και το συγκεκριμένο στιγμιότυπο που έγινε Viral.

Το δικό της σχόλιο έκανε και η Ελευθερία Ελευθερίου της οποίας το μυαλό εξακολουθεί να βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο και δεν ξεχνάει όσα πέρασε εκεί. Η τραγουδίστρια έγραψε με χιουμοριστικό τόνο «Αυτό θα ήθελα να το ζήσω live. Συγχαρητήρια ομαδάρα», ξεσπώντας σε γέλια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις