Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Χριστίνα Κεφαλά Survivor: Υπερασπίστηκε τον Τζέιμς στο Instagram
LIFESTYLE

Χριστίνα Κεφαλά Survivor: Υπερασπίστηκε τον Τζέιμς στο Instagram

Χριστίνα Κεφαλά Survivor: Ξέσπασε μετά την υποψήφιότητα του Τζέιμς

Η Χριστίνα Κεφαλά, ξέσπασε μέσω ενός βίντεο στο Instagram, μετά από όσα είδαμε το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα στο Survivor 4. Η πρώην παίκτρια έσπευσε να υπερασπιστεί τον Τζέιμς Καφετζή και τον Νίκο Μπάρτζη, μετά από όσα ειπώθηκαν στο συμβούλιο του νησιού. Να υπενθυμίσουμε ότι δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί τους, ενώ άνηκε στην «κλίκα» του Αλέξη Παππά. «Βλέπω τόση ώρα το Survivor και δε μπορώ να μείνω με κλειστό το στόμα. Συγχωρέστε με. Θέλω να μου πείτε κάτι. Ποιοι είναι τελικά οι κ@λοτούμπες στο Survivor 2021; Γιατί νομίζω τους έκαναν όλοι παρέα τον Τζειμς και τον Νίκο. Ας τους ψηφίζουν αγωνιστικά, αφού παρέα τους έκαναν.

Θα σας πω κάτι ακόμη. Επειδή τα έχω ζήσει σχεδόν όλα τα παιδιά, εκτός από την Κόκκινη ομάδα που δεν ήμουν καιρό μαζί τους. Ο Τζέιμς όταν παίζει ένα αγώνα δίνει τον εαυτό του ολόκληρο για να φέρει τον πόντο. Σε αυτό θα διαφωνήσω με τα παιδιά που τον κατηγορούν πως ήθελε να χάσει εσκεμμένα. Ο Τζέιμς πάντα έφερνε πόντους και απορώ γιατί το κάνουν αυτό τώρα» είπε, μεταξύ άλλων, η Χριστίνα Κεφαλά.

Τι είδαμε στο συμβούλιο του νησιού

Ο Τζέιμς στοχοποιήθηκε, και έτσι είανι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση. Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας , ο Παύλος Γαλακτερός πήρε το λόγο και τοποθετήθηκε σχετικά με τον τελευταίο πόντο. Υπονόησε ότι ο Τζέιμς κοιτούσε τον αντίπαλό του και για αυτό τους χάρισε την νίκη.

Ο Τζέιμς έγινε έξαλλος που άφησε να υπονοηθεί κάτι τέτοιο και να αναρωτιέται τι θα κέρδιζε αν θα έχαναν οι Μπλε, καθώς ήξερε πως θα ψηφιστεί. Θέση στο περιστατικό πήρε και ο Νίκος Μπάρτζης, που  υπερασπιζόταν τον Τζέιμς λέγοντας πως αυτά που λέει ο Παύλος είναι ασυναρτησίες.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις