Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor φιλί Τριαντάφυλλος – Μπόγδανος: Το Twitter έκανε «πάρτι»
LIFESTYLE

Survivor φιλί Τριαντάφυλλος – Μπόγδανος: Το Twitter έκανε «πάρτι»

Survivor φιλί Τριαντάφυλλος - Μπόγδανος: Έχει γίνει viral

Σάλο προκάλεσε το φιλί που έδωσε ο Ηλίας Μπόγδανος με τον Τριαντάφυλλο, το οποίο δεν μπορούσε να μην σχολιαστεί στο Twitter. Ο Ηλίας ήθελε όσο ποτέ να κερδίσει το αγώνισμα ασυλίας έδωσε και ένα πεταχτό φιλί στο στόμα στον Τριαντάφυλλο. Η κόκκινη ομάδα εκτός από την ασυλία, κέρδισε και το έπαθλο, το οποίο ήταν ένα ολοκληρωμένο πασχαλινό τραπέζι. Μάλιστα το σκορ κάποια στιγμή έδειχνε 7-0 και από την χαρά του ο Ηλίας, αφού φίλησε σταυρωτά τον Τριαντάφυλλο, τον φίλησε και στο στόμα πάνω στην παρόρμησή του. Αυτά τα στιγμιότυπα αποτελούν τροφή για το Twitter, όπου είδαμε να παρομοιάζουν τους δυο παίκτες του Survivor 4 με την Δέσποινα Βανδή και την Άννα Βίσση στο J2US.

Ακόμα, δεν άφησαν να «πέσει» το γεγονός ότι οι δύο τους τσακωνόντουσαν σαν τον σκύλο με την γάτα, ενώ ο Ηλίας είχε πει δημοσίως ότι δεν θέλει να έχουν καμία σχέση. Μήπως τελικά την γύρισαν την μπιφτέκα;

Με τραγούδι του Λιβάνη ξεκίνησε ξανά το επεισόδιο

Την απόλυτη έναρξη είχε το επεισόδιο του Survivor 4 εχθές, με την παραγωγή να βάζει ξανά το τραγούδι του Γιώργου Λιβάνη , «Να είσαι ευτυχισμένη», και ταυτόχρονα να δείχνει πλάνα με τον Σάκη και την Μαριαλένα αγκαλιά. Όλο και περισσότερη διάσταση έχει δοθεί πλέον στο πρώην ζευγάρι του ριάλιτι, οι οποίοι βέβαια μόνο για πρώην δεν φαίνονται. Η ίδια η παραγωγή έχει εκμεταλλευτεί το γεγονός αυτό και φαίνεται ότι προβάλλει συνεχώς την σχέση που έχουν αναπτύξει, ρίχνοντας κι άλλο λάδι στη φωτιά .

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις