Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σεράινα GNTΜ: Η νικήτρια του πρώτου κύκλου έγινε μητέρα
LIFESTYLE

Σεράινα GNTΜ: Η νικήτρια του πρώτου κύκλου έγινε μητέρα

Σεράινα GNTΜ: Η γλυκιά φωτογραφία που ανέβασε με την κόρη της

Η Σεράινα Καζαμία, ήταν η νικήτρια του πρώτου Next Top Model στην Ελλάδα, το οποίο προβλήθηκε το 2009 στον ΑΝΤ1. Μετά από 12 χρόνια το εντυπωσιακό μοντέλο βρίσκεται στα καλύτερά της, και πλέει σε πελάγη ευτυχία. Μάλιστα, ανακοίνωσε ότι έγινε μανούλα μέσα από ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έχει ένα υγιέστατο κοριτσάκι, το οποίο θα ονομάσει Alea.

Η Σεράινα μας έδειξε το πρόσωπο της νεογέννητης κορούλας της, και μας έκανε να «λιώσουμε» με το πόσο γλυκιά είναι. Ακόμα, την φωτογράφισε αγκαλιά με τον σύζυγό της, Jonas Kappeli, με τον οποίο παντρεύτηκε πριν από λίγο καιρό. Το ζευγάρι ζει τα τελευταία χρόνια στην Ελβετία. «Μέχρι τα έξι µου χρόνια ήµασταν στην Ελλάδα οικογενειακώς. Μετά τέλειωσα το σχολείο στην Ελβετία και µόλις έγινα 17 γύρισα ξανά στην Ελλάδα. Αποφάσισα να ζήσω και πάλι στην Ελβετία. Έτσι απλά. Μου έλειπαν η καθηµερινότητά της, ο τρόπος ζωής, το πρόγραµµα που έχει, η οικογένειά µου, η δουλειά, οι φίλοι µου. Έχω µια πολύ όµορφη και ευτυχισµένη ζωή. Εννοείται πως µου λείπει η Ελλάδα. Tο φαγητό, τα νησιά, η θάλασσα, οι φίλοι. Έρχοµαι µία µε δύο φορές τον χρόνο. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στην Κάλυµνο -το λάτρεψα αυτό το νησί- και στην Κρήτη, από όπου κατάγεται ο πατέρας µου» είχε δηλώσει η Σεράινα σε παλιότερη συνέντευξή της.

Ποια είναι η Σεράινα

Γεννήθηκε πριν από 32 χρόνια στην Ελλάδα από μπαμπά Κρητικό και μαμά Ελβετίδα. Όταν έκλεισε τα έξι, οι γονείς της αποφάσισαν να εγκατασταθούν στον τόπο καταγωγής της μητέρας της, εκεί όπου το νεαρό κορίτσι τελείωσε το σχολείο. Μόλις αποφοίτησε από το λύκειο επέλεξε να επιστρέψει στην Αθήνα και να κυνηγήσει την τύχη της. Ασχολήθηκε με εκείνο που της άρεσε πολύ, τη γυμναστική, ενώ τον Οκτώβριο του 2009 της ανακοινώθηκε ότι είχε επιλεγεί για τον πρώτο κύκλο του «Next top model». «∆εν έχω μετανιώσει καθόλου για τη συμμετοχή μου. Ηταν μια πολύ σημαντική περίοδος στη ζωή μου και είχα επιτυχία σε αυτό που έκανα. Γνώρισα πολλά άτομα και ταξίδεψα πολύ. Ήταν πολύ διαφορετικό κεφάλαιο στη ζωή µου, έντονο και ωραίο», είχε δηλώσει στη Real Life για τη συμμετοχή της.

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις