Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σάββας Πούμπουρας Instagram: Το βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων
LIFESTYLE

Σάββας Πούμπουρας Instagram: Το βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Σάββας Πούμπουρας Instagram: Το βίντεο που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων

Ο Σάββας Πούμπουρας είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά – πυκνά συζητάει θέματα της επικαιρότητας με τους διαδικτυακούς του φίλους. Έτσι πρόσφατα, ο παρουσιαστής έθιξε το θέμα συζήτησης περί ανεργίας και αναζήτηση εργασίας και οι δηλώσεις του ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων στο instagram. Ο Σάββας Πούμπουρας ξεκίνησε την συζήτηση, λέγοντας:

«Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα»

«Υπάρχει μεγάλη προσφορά εργασίας, όποιος θέλει να βγάλει χρήματα έχει τη δυνατότητα. Κι εγώ όταν ξεκίνησα δεν είχα ούτε βιογραφικό, ούτε πτυχίο πήγα με θράσος και ζήτησα δουλειά. Ελάχιστοι είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να βρουν δουλειά, όπως να δουλέψουν δωρεάν για μια εταιρεία. Μην κοιτάτε αυτό, κοιτάτε τι θα αποκομίσετε από την τριβή με την εργασία, από τον κύκλο που θα διευρύνετε.

Από τις γνωριμίες που θα κάνετε μπορεί να βρεθεί μια άλλη ευκαιρία. Τελικά τι είναι προτιμότερο να κάθεσαι σπίτι και να τα περιμένεις ουρανοκατέβατα ή αφού δεν κάνεις τίποτα να πηγαίνεις, να δουλεύεις κάπου κι ας μην παίρνεις μία;». Αυτό εξόργισε εκατοντάδες χρήστες του twitter με αποτέλεσμα να ξεκινήσει μια θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις του.

Μερικά από τα σχόλια που απέσπασε:

«Έχει πολύ δίκιο σε κάποια πράγματα αλλά αυτό δεν αναιρεί ούτε το χάος ούτε το θράσος πολλών εργοδοτών. Επίσης, είναι μεγάλη κουβέντα με τι εφόδια βγαίνεις στην αγορά, σε πρακτικό καθαρά επίπεδο»

«Απευθύνεται σε πιτσιρικάδες πρωτίστως, ίσως κ χωρίς προσόντα. Αυτό που λέει είναι θέμα mentality, όχι πως οι εργοδότες είναι άγιοι. Αλλά ένας 18ρης πρέπει να εχει τόλμη κ να θέλει να δουλεψει, όχι κακομοιριά, that’s the whole point.»

«Αν και διαφωνώ κάθετα στο θέμα της δωρεάν εργασίας, στα υπόλοιπα έχει πολύ δίκιο. Νομίζω και γω ότι τα περισσότερα 20χρονα είναι πολύ κακομαθημένα. Θέλουν μισθάρα και ιδανικές συνθήκες για να πάνε να δουλέψουν. Δεν πάνε να αποκομίσουν εμπειρία, βολεύονται με το χαρτζιλίκι»

«Έχω γράψει κάτι παρόμοιο αλλά από την στιγμή που λέει για απλήρωτη εργασία από μένα είναι ξεκάθαρο οχι. Π@@λο στον βλάκα.»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις