Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Όλγα Πηλιάκη έγκυος: Η φωτογραφία που σχολιάστηκε
LIFESTYLE

Όλγα Πηλιάκη έγκυος: Η φωτογραφία που σχολιάστηκε

Όλγα Πηλιάκη έγκυος: Ξεκαθαρίζει την αλήθεια μετά από τις φήμες

Μια φήμη που κυκλοφορεί τις τελεταίες μέρες θέλει την Όλγα Πηλιάκη να είναι έγκυος. Η χορεύτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έσπευσε να ξεκαθαρίσει ποια είναι αλήθεια. Έγραψε πως εξαιτίας της καραντίνας έχει πάρει μερικά κιλά κι ότι δεν είναι έγκυος όπως λένε πολλοί. Έφτιαξε ένα κολλάζ στο οποίο απεικονίζει το σώμα της πριν και μετά την καραντίνα.

«Προ καραντίνας και μετά!!! Μου στέλνετε πολλοί και με ρωτάτε εάν είμαι έγκυος! Όχι παιδιά! Απλά έχω πάρει 5-6 κιλά!!! Αλλά να σας πω κάτι; Είναι απόλυτα φυσιολογικό!!! Ο τελευταίος χρόνος άλλαξε δραματικά τη ζωή μας και μπορεί να έφυγε η ‘’γράμμωση’’αλλά ήρθαν οι ‘’καμπύλες’’! Έτσι ονομάζω τα παραπάνω μου κιλά και είμαι πολύ χαρούμενη με αυτά! Γιατί σημασία έχει ότι κάνεις να το κάνεις με ευχαρίστηση! Χωρίς τύψεις, χωρίς ενοχές! Και σε όποιον αρέσουμε, για τους άλλους δε θα μπορέσουμε!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Όλγα Πηλιάκη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @olgapiliaki

Πώς γιόρτασε την Πρωτομαγιά

Με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο φαίνεται πως θέλησε η Όλγα Πηλιάκη να… πιάσει τον Μάη και να ευχηθεί χρόνια πολλά στους διαδικτυακούς της φίλους. Πιο συγκεκριμένα, η αθλήτρια και σύζυγος του Στέλιου Χανταμπάκη, που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από τη συμμετοχή της στο Nomads του ΑΝΤ1, επέλεξε να μοιραστεί ένα πρωτότυπο βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φερμένο σαν από μιαν άλλη, πιο αθώα εποχή.

Έτσι, η Όλγα Πηλιάκη, με ένα φόρεμα που αναδείκνυει την καλλίγραμμη σιλουέτα της, θέλησε να λικνιστεί στους ρυθμούς του δημοφιλούς τραγουδιού, «το κορίτσι του Μάη»! Όπως ήταν επόμενο, τα σχόλια και οι θετικές αντιδράσεις από τους ακολούθους της έπεσαν βροχή.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @olgapiliaki

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις