Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κώστας Μαρτάκης εμβόλιο: Το μήνυμα που έστειλε μέσα από μια φωτογραφία
LIFESTYLE

Κώστας Μαρτάκης εμβόλιο: Το μήνυμα που έστειλε μέσα από μια φωτογραφία

Κώστας Μαρτάκης εμβόλιο: Το στιγμιότυπο από το εμβολιαστικό κέντρο

Ο αγαπημένος τραγουδιστής, Κώστας Μαρτάκης, την Δευτέρα του Πάσχα (3/5) εμβολιάστηκε κατά του κορονοϊού, και το ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram. Ολοένα και περισσότεροι celebrities κάνουν το εμβόλιο, και δείχνουν το σωστό παράδειγμα. Ο Κώστας Μαρτάκης πήγε στο κέντρο εμβολιασμού και ανέβασε στα social media την στιγμή του εμβολιασμού του, γράφοντας: «Φτου ξελευτερία κατά 72%». Ο τραγουδιστής φαίνεται να είναι χαρούμενος στην φωτογραφία, την οποία μοιράστηκε με τους διαδικτακούς του φίλους.

Άννα Μαρία Βέλλη: Αυτά είναι τα συμπτώματα μετά την πρώτη δόση του εμβολίου

To εμβόλιο του κορονοϊού έκανες εχθές, Δευτέρα του Πάσχα, η Άννα Μαρία Βέλλη. Σήμερα, έσπευσε να μας ενημερώσει για τις παρενέργεις και τα συμπτώματα που εμφάνισε μετά από την πρώτη δόση του εμβολίου. Η youtuber, που ανήκει στην ηλικιακή ομάδα 30-39 έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και ένα 24ωρο μετά έχει εμφανίσει τα παρακάτω συμπτώματα. «Ένα 24ωρο μετά την πρώτη δόση εμβολίου. Ανέβασα μέχρι 38,5. Ένιωθα λες και με είχε πλακώσει τρένο. Πήγαινα από τρέμουλο σε ζέστη *αξίζει κάθε δευτερόλεπτο ταλαιπωρίας ότι θα ξαναγίνουμε όπως πριν. Do it» έγραψε η Άννα Μαρία Βέλλη. Έτσι, έκανε έκκληση στους ακολούθους της να κάνουν το εμβόλιο.

Φαίη Σκορδά: Αποκάλυψε ποιο εμβόλιο έκανε και τις παρενέργειες

Η Φαίη Σκορδά, εχθές έκανε γνωστό ότι εμβολιάστηκε για τον κορονοϊό, και σήμερα κατά την έναρξη της εκπομπής, μίλησε για την εμπείρια της. Συγκεκριμένα, έκανε το εμβόλιο της AstraZeneca, καθώς είναι 41 χρονών. Η μόνη παρενέργεια, που έχει μέχρι στιγμής της, είναι ότι την πονάει το σημείο που εμβολιάστηκε. Παράλληλα, ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πως έκλεισε ραντεβού και θα εμβολιαστεί για τον κορονοϊό την επόμενη εβδομάδα.

«Με ρωτάνε πάρα πολλοί ποιο εμβόλιο έκανα. Έκανα την πρώτη δόση λόγω ηλικίας, που είμαι 41, έκανα το AstraZeneca. Αυτή την επιλογή είχα και 17 Ιουλίου έχω τη δεύτερη δόση. Απλώς νιώθω πόνο στο μπράτσο» είπε η Φαίη Σκορδά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις