Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor Τριαντάφυλλος: Το προσωπικό του ρεκόρ και το «χρυσό» συμβόλαιο
LIFESTYLE

Survivor Τριαντάφυλλος: Το προσωπικό του ρεκόρ και το «χρυσό» συμβόλαιο

Survivor Τριαντάφυλλος: Το προσωπικό του ρεκόρ και το «χρυσό» συμβόλαιο

Ο πιο πολυσυζητημένος παίκτης του Survivor, που δικαιωματικά είναι ο Τριαντάφυλλος, σπάει στα ρεκόρ στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ, μένοντας για 8η φορά στο παιχνίδι σπάζοντας κάθε ρεκόρ. Αναμφίβολα, η παρουσία του στον Άγιο Δομίνικο αποτελεί… χρυσορυχείο για τον Ατζούν Ιλιτζαλί και το κανάλι, καθώς τα μηνύματα του κόσμου που θέλει να παραμείνει έχουν φέρει πολλά χρήματα στα ταμεία τους.

Ωστόσο, ο Τούρκος παραγωγός έχει βγει από τα ρούχα του αφού ο γνωστός τραγουδιστής έχει υπογράψει ένα χρυσό συμβόλαιο, το οποίο είναι υπέρογκο σε σχέση με τα όσα έχει προσφέρει αγωνιστικά κάτι που δείχνουν τα στατιστικά.

Έχει συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 100.000 ευρώ

Δεν είναι μόνο οι ήττες που έχει υποστεί, αλλά αυτό που έχει εξοργίσει τον Ατζούν είναι οι φορές που έχει μείνει εκτός αγωνισμάτων λόγω των τραυματισμών του. Ο Ντάφυ έχει αγωνιστεί σε μόλις εκατό αγώνες, απουσιάζοντας σε πάνω από 60, κάτι δηλαδή που μεταφράζεται σε 1.000 ευρώ για κάθε ματς. Αν αναλογιστεί κανείς πως από αυτά έχει κερδίσει μόλις τα 27, τότε ο Τούρκος του δίνει 3.703 ευρώ για κάθε του νίκη. Τα ποσά πραγματικά ζαλίζουν, με τον Τριαντάφυλλο να έχει χτίσει μία μικρή περιουσία, έχοντας συγκεντρώσει μέχρι τώρα πάνω από 100.000 ευρώ στον λογαριασμό του. Αν δει βέβαια κάποιος την αναλογία των χρημάτων που έρχεται από τους φανς του τραγουδιστή, τότε μόνο δυσαρεστημένος θα πρέπει να είναι. Είναι άλλωστε ένας από τους λόγους που η τηλεθέαση χτυπάει «κόκκινο».

Πώς σχεδιάζουν οι «κόκκινοι» να τον βγάλουν εκτός

Το θέμα με τον Τριαντάφυλλο από εδώ και μπρος στο Survivor, είναι πως σε όλα τα ματσαρίσματα θα έχει τεράστιο μειονέκτημα. Συνήθως ο Ντάφυ επέλεγε να αγωνιστεί με τον Κώστα Παπαδόπουλο, κόντρα στον οποίο σημείωνε κάποιες νίκες. Η διαδικασία της ψηφοφορίας έχει δείξει ότι ο Τριαντάφυλλος έχει το κοινό του και δεν… κουνιέται. Οι κόκκινοι θα προσπαθήσουν να πλήξουν το προφίλ του Τριαντάφυλλου μπροστά στις κάμερες και να συσπειρώσουν τους haters. Αυτοί δεν είναι λίγοι, όπως έχει δείξει και το πείραμα του Sportime με την αρνητική ψηφοφορία.

Στόχος είναι να δει το κοινό έναν άλλο… Τριαντάφυλλο. Ο Ηλίας και Καρολίνα αν καταφέρουν ο Τριαντάφυλλος και ο Τζέιμς να συγκρουστούν, τότε με τον κατάλληλο χειρισμό θα μπορούσε να φανεί στις κάμερες ο κακός… Τριαντάφυλλος και ο καλός Τζέιμς.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις