Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Σιωπηλός δρόμος – Νικόλας Παπαγιάννης: Αυτή είναι η σύζυγος του «κακού» της σειράς
LIFESTYLE

Σιωπηλός δρόμος – Νικόλας Παπαγιάννης: Αυτή είναι η σύζυγος του «κακού» της σειράς

Σιωπηλός δρόμος - Νικόλας Παπαγιάννης: Παντρεμένος με πασίγνωστη ελληνίδα ηθοποιό

Ο Νικόλας Παπαγιάννης είναι ένας από τους πρωταγωνιστές της σειράς του MEGA, «Σιωπηλός δρόμος» και συγκεκριμένα ενσαρκώνει έναν από τους απαγωγείς της σειράς. Μας έχει καθηλώσει με την ερμηνεία του και υποδύεται τον ρόλο με τον καλύτερο πιθανό τρόπο. Πρόσφατα βρέθηκε στην εκπομπή Πάμε Δανάη και μίλησε σχετικά με τον ρόλο του λέγοντας:  «Η επιτυχία ενός ρόλου είναι για όσο καιρό διαρκεί να πείθει, δε νομίζω ότι στιγματίζει ένας ρόλος». «Ο ρόλος μου έχει διπλή ταυτότητα. Θα ανακαλύψουμε τι τον ανάγκασε να γίνει απαγωγέας», είπε ο ηθοποιός, καθώς «πίσω από κάθε πράξη υπάρχουν κάποια κίνητρα». «Ήρθαν στα χέρια μας σπουδαία σενάρια με ολοκληρωμένους ρόλους», ανέφερε ο ηθοποιός, κάνοντας νύξη για μια «πολύ δυνατή συνέχεια».

Η προσωπική του ζωή μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αλλά μάθαμε ΄τοι είναι παντρεμένος με μια πολύ γνωστή Ελληνίδα ηθοποιό. Αυτή δεν είναι άλλη από την Δανάη Σκιάδη, με την οποία γνωρίστηκε στο επιτυχημένο σίριαλ του Χριστόφορου Παπακαλιάτη “4”. «Ακολουθούμε μια ήσυχη ζωή. Αυτή τη στιγμή, όμως, συμβαίνει κάτι καταπληκτικό. Υπάρχει ο Σιωπηλός Δρόμος και υπάρχει και ο απόλυτα φωτεινός δρόμος που είναι ο γιος μας, που είναι επτά μηνών. Ο γιος μας γεννήθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας», είχε δηλώσει ο ίδιος.

Έγιναν πρόσφατα γονείς

Ο πρωταγωνιστής της νέας σειράς του Mega “Σιωπηλός Δρόμος” μεταξύ άλλων ανακοίνωσε on air πως η σύζυγός του και επίσης ηθοποιός Δανάη Σκιάδη ήταν έγκυος και γέννησε πριν από 7 μήνες ένα υγιέστατο αγοράκι.

«Ακολουθούμε μια ήσυχη ζωή με τη Δανάη. Αυτή τη στιγμή, όμως, συμβαίνει κάτι καταπληκτικό. Υπάρχει ο Σιωπηλός Δρόμος και υπάρχει και ο απόλυτα φωτεινός δρόμος που είναι ο γιος μας, που είναι επτά μηνών. Ο γιος μας γεννήθηκε την περίοδο της πρώτης καραντίνας», είπε χαρακτηριστικά ο Νικόλας Παπαγιάννης. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ανακοίνωση του Νικόλα Παπαγιάννη προκάλεσε έκπληξη, καθώς μέχρι σήμερα κανείς δεν γνώριζε την εγκυμοσύνη της Δανάης Σκιάδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις