Αθήνα

°C

Τετάρτη

05

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Φάρμα 2021 αποχώρηση: Ποιος έφυγε χθες
LIFESTYLE

Φάρμα 2021 αποχώρηση: Ποιος έφυγε χθες

Φάρμα 2021 αποχώρηση: Ποιος έφυγε χθες

Την εβδομάδα του Πάσχα η Φάρμα ήταν από  τα λίγα προγράμματα που συνεχίστηκαν σε σχεδόν κανονική ροή, αφού μόνο οι μέρες προβολής άλλαξαν. Οι φήμες για το ποιος αποχωρεί κάθε φορά είναι πολλές και συνήθως ποικίλες. Για αυτή την εβδομάδα είχαν ακουστεί διάφορα ονόματα προς αποχώρηση, ακόμη και αυτό του Στράτου Τζώρτζογλου που είναι ο δημοφιλέστερος παίκτης και πιο αγαπητός στο κοινό.  Ποιος όμως αποχώρησε τελικά από την Φάρμα; Στη χθεσινή βραδιά αποχώρησης,  κι οι δυο μονομάχοι βρέθηκαν στο πεδίο των δοκιμασιών για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο ριάλιτι.

Ο youtuber Βασίλης Μαντζουράνης αποχώρησε

Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Μαντζουράνης διασταύρωσαν τα ξίφη τους κι έλαβαν μέρος σε πέντε δοκιμασίες, όπου η καθεμιά αξιολογήθηκε με διαφορετική βαθμολογία. Οι δυο τους πάλεψαν με τον χρόνο, δοκίμασαν τις αντοχές τους, έριξαν στόχους ενώ στην τελευταία δοκιμασία εξασκήθηκαν στο πως μπορούν να χειρίζονται γρήγορα ένα τσεκούρι και να γεμίσουν ξύλα μία κατασκευή.

Ωστόσο από την αρχή ένας είχε το προβάδισμα και κατάφερε να παραμείνει. Τελικά μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Κώστας Γκρέκας ενώ ο Βασίλης Μαντζουράνης είδε την πόρτα της εξόδου από την Φάρμα. Μάλιστα ο τελευταίος δήλωνε ότι το έχει αρκετά με αυτήν την δοκιμασία αλλά έχασε με μεγάλη διαφορά από τον Κώστα Γκρέκα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις