Σαντορίνη τροχαίο νεκρός: Κατέληξε ένας 35χρονος οδηγός μηχανής

ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη τροχαίο νεκρός: Κατέληξε ένας 35χρονος οδηγός μηχανής

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Παντελής Ζηβόντσης

Σαντορίνη τροχαίο νεκρός: Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας.

03.05.2021 | 19:03

Ένα τραγικό τροχαίο συγκλόνισε τη Σαντορίνη το πρωί της Δευτέρας του Πάσχα, με έναν 35χρονο να χάνει τη ζωή του. Πιο συγκεκριμένα, στις 06.50 και επί της επαρχιακής οδού Καρτεράδος – Θήρας, μοτοσικλέτα οδηγούμενη από τον 35χρονο εξετράπη της πορείας της και προσέκρουσε σε δέντρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του οδηγού, ο οποίος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Θήρας στο Γενικό Νοσοκομείο του νησιού, όπου κατέληξε.

Τα ακριβή αίτια και οι συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος ερευνώνται από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι 35χρονος δεν φορούσε κράνος, ενώ τη μηχανή την είχε πάρει από ένα φίλο του.

Τρίκαλα: Νεκρός 60χρονος οδηγός μηχανής σε τροχαίο

Τραγικό θάνατο βρήκε το απόγευμα της Δεύτερης Μέρας του Πάσχα οδηγός μηχανής σε τροχαίο επί της εθνικής οδού Τρικάλων-Πύλης. Συγκεκριμένα και σύμφωνα με πληροφορίες του trikalavoice.gr, γκρουπ μηχανών κινούνταν επί του νέου δρόμου, λίγο έξω από την Πύλη, στο ύψος της στροφής όπου βρίσκεται ένα μεγάλο φωτοβολταϊκό πάρκο.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο 60χρονος οδηγός μιας εκ των μηχανών έχασε τον έλεγχό της και εκτινάχτηκε στο οδόστρωμα. Διακομίσθηκε άμεσα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Πύλης ωστόσο ήταν ήδη αργά, καθώς φέρεται να είχε τραυματιστεί θανατηφόρα κατά την πτώση του.

Δείτε ακόμη: 
«Ζωντάνεψε» η πλατεία Σπιανάδα στην Κέρκυρα με το άνοιγμα της εστίασης
“Βούλιαξαν” οι παραλίες της Αττικής – Ο καύσωνας έστειλε τους Αθηναίους για βουτιές
Νέο κορονοπάρτι χθες βράδυ στην πλαζ της Πάτρας -Με ποτά, ντεσιμπέλ και καπνογόνα
Ετικέτες
Exit mobile version