Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Γιος Κικίλια: Οι πιο τρυφερές πασχαλινές ευχές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιος Κικίλια: Οι πιο τρυφερές πασχαλινές ευχές

Γιος Κικίλια: Ξεχωριστό είναι αυτό το φετινό Πάσχα για τον Βασίλη Κικίλια

Ξεχωριστό είναι αυτό το φετινό Πάσχα για τον Βασίλη Κικίλια και την Τζένη Μπαλατσινού, καθώς είναι το πρώτο Πάσχα που περνούν μαζί με τον καρπό του έρωτά τους. Το αγοράκι τους ήρθε στον κόσμο ανήμερα των Χριστουγέννων και από τότε ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Μάλιστα, ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα ο περήφανος μπαμπάς, Βασίλης Κικίλιας, πόζαρε χαμογελαστός αγκαλιά με τον γιο του και ευχήθηκε σε όλους Χρόνια Πολλά, κοινοποιώντας τη σχετική φωτογραφία στο Instagram.

«Εύχομαι να έχετε την υγεία σας, να αγαπάτε και να φροντίζετε τους ανθρώπους σας, χρόνια σας πολλά!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κικίλιας στη φωτογραφία που κοινοποίησε. Ανάμεσα σε αυτούς που σχολίασαν την συγκεκριμένη ανάρτηση ήταν η Τζένη Μπαλατσινού, η οποία άφησε πολλές καρδιές κάτω από την εν λόγω φωτογραφία.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vassilis Kikilias (@vkikilias)

Ανάσταση στο Μετόχι

Στην εκκλησία που υποδέχεται κάθε χρόνο το Άγιο Φως απο τον Πανάγιο τάφο των Ιεροσολύμων, το Μετόχι του Παναγίου τάφου στην Πλάκα έκαναν Ανάσταση οικογενειακά ο Βασίλης Κικίλιας με την Τζένη Μπαλατσινου, την Αλεξάνδρα και τον Μάξιμο. Όλοι τους παρέμειναν στον εξωτερικό χώρο του ναού και αντάλλαξαν ευχές -έστω και με την αναγκαία απόσταση- με τους πιστούς που ήταν παρόντες στην εκκλησία ορόσημο για την ορθόδοξη συνείδηση του αθηναϊκού κόσμου.

Η κοινή φωτο για “καλό μήνα”

Με αφορμή την Ημέρα της Ανάστασης, η Τζένη Μπαλατσινού δημοσίευσε μια εικόνα στο προφίλ της στο Instagram, όπου τη βλέπουμε με τον σύζυγό της, υπουργό υγείας, Βασίλη Κικίλια. “Καλό μήνα! Εύχομαι σύντομα να αγκαλιάζουμε και να φιλάμε τους ανθρώπους που αγαπάμε και να μην ανταλλάσσουμε τις ευχές μας μέσω zoom. Σήμερα ας πούμε συγγνώμη εκεί που χρειάζεται, και ας κάνουμε ειρήνη με το μέσα μας.Καλή Ανάσταση σε όλους και σε όλες!”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Στη φωτογραφία, οι δυο τους είναι χαλαροί και χαμογελαστοί στο σπίτι τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις