Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

06

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Μητσοτάκης σκύλος: Ευχές από τον Άκη Σκέρτσο και τον Peanut
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης σκύλος: Ευχές από τον Άκη Σκέρτσο και τον Peanut

Μητσοτάκης σκύλος: Ευχές από τον Άκη Σκέρτσο και τον Peanut

Έχει γίνει η μασκότ του Μαξίμου ο Peanut, το σκυλάκι που υιοθέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην τελευταία του επίσκεψη στο καταφύγιο της Φιλοζωικής Ένωσης Ηλιούπολης.

“Η αλήθεια είναι ότι δεν τον διάλεξα εγώ, αλλά εκείνος”, σημείωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην “Καθημερινή της Κυριακής”, αναφερόμενος στην πρώτη “γνωριμία” του με τον Peanut, που έγινε την παραμονή της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων. “Με το που πάτησα το πόδι μου, ήρθε περιχαρής να με υποδεχθεί. Αυτό ήταν!”

Το σκυλάκι έχει βρει τη θέση του στο Μάγαρο Μαξίμου και χαίρεται τα χάδια που τους συνεργάτες του πρωθυπουργού, που τους έχει κλέψει την καρδιά. Είναι χαρακτηριστική η ανάρτηση του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ Ακη Σκέρτσου για την Ανάσταση και το Πάσχα, όπου στην φωτογραφία που συνοδεύει την ανάρτηση φιγουράρει ο συμπαθέστατος σκυλάκος και νέος ένοικος του Μαξίμου…


Η ανάρτηση Ακη Σκέρτσου με τη φωτογραφία του σκύλου

“Καλή ανάσταση και χρόνια πολλά σε όλες και όλους από τον κύριο Peanut (που μας έχει κλέψει τις καρδιές) και όλους εμάς στη Γενική Γραμματεία Συντονισμού της Κυβέρνησης.

Να έχουμε ένα ξεκούραστο και ασφαλές Πάσχα με τους πολύ αγαπημένους μας (μακριά από εστίες υπερ-μετάδοσης του ιού) για να μπορέσουμε να κάνουμε το πέρασμα σε ένα πιο ελεύθερο και αισιόδοξο καλοκαίρι. Το αξίζουμε και μπορούμε να το πετύχουμε.”

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις