Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

02

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δέσποινα Βανδή εκπομπή: Τι είπε για το «My Greece» και την καραντίνα
LIFESTYLE

Δέσποινα Βανδή εκπομπή: Τι είπε για το «My Greece» και την καραντίνα

Δέσποινα Βανδή εκπομπή: Τι είπε για το «My Greece»

Για την εκπομπή της «My Greece» στο Mega, τα επαγγελματικά της σχέδια, την καραντίνα αλλά και το πώς θα περάσει τις ημέρες του Πάχα, μίλησε σε συνέντευξή της στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά η Δέσποινα Βανδή.

Τι είπε για την εκπομπή που παρουσιάζει

Η τραγουδίστρια φαίνεται να χαίρεται το ρόλο της παρουσιάστριας μέσα από την εκπομπή My Greece. «Χαίροµαι πάρα πολύ που φέτος το «My Greece» συνεχίζει τα ταξίδια του, που συνεχίζουµε να ανακαλύπτουµε τις οµορφιές της χώρας µας και που όλο αυτό φιλοξενείται στο Μεγάλο Κανάλι.

Αυτή η εκποµπή που κάνουµε είναι επί της ουσίας µια προσπάθεια «αλληλογνωριµίας». Είναι όπως συµβαίνει µε τις ανθρώπινες σχέσεις: όσο πιο καλά γνωρίζεις κάποιον τόσο περισσότερο µπορείς να εκτιµήσεις την όποια αλήθεια φέρει. Είναι τόσο µεγάλη η οµορφιά της χώρας µας και τόσο σπουδαία η ιστορία που έχουµε» σχολίασε η τραγουδίστρια.

Για ποιον λόγο μπορεί να γίνει η καδιά της «πέτρα»

Με αφορμή το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πέτρα» η ίδια ερωτήθηκε τι θα ήταν εκείνο που θα την πλήγωνε περισσότερο και απάντησε: «Η αλήθεια είναι ότι και η απογοήτευση είναι µέσα στη ζωή και το δικαίωµα στο λάθος είναι ανθρώπινο. Έχω την τάση γενικότερα να δικαιολογώ και να αιτιολογώ συµπεριφορές, γνωρίζοντας πως όλοι οι άνθρωποι δεν σκέφτονται και δεν νιώθουν ενδεχοµένως µε τον ίδιο τρόπο που νιώθω και εγώ. Έχω νιώσει ωστόσο να πετρώνει η καρδιά µου και αυτό έχει να κάνει καθαρά µε το θέµα της εξαπάτησης»

Όσο για το πώς πέρασε την καραντίνα, Η Δέσποινα Βανδή φαίνεται ότι είχε έναν εποικοδομητικό «εγκλεισμό» στο σπίτι αφού δήλωσε πως ήταν µια πολύ καλή ευκαιρία, ειδικά κατά τη διάρκεια της πρώτης καραντίνας, να ησυχάσει και να παρατηρήσει καλύτερα τη ζωή της.

Πώς επηρεάστηκε από την πανδημία

«Από εκεί και πέρα, βρέθηκα και εγώ µέσα στη δίνη των κοινωνικών προεκτάσεων που είχε όλη αυτή η ιστορία της πανδηµίας, από το να διαχειριστώ την ψυχολογία των παιδιών µου, που ήταν κλεισµένα στο σπίτι, την ψυχολογία του να µην µπορείς να δεις τους ανθρώπους που αγαπάς µέχρι και τη στέρηση της προσωπικής µου έκφρασης και επαφής µε τον κόσµο µέσα από το τραγούδι» είπε η τραγουδίστρια.

Τέλος, για την Κυριακή του Πάσχα ανέφερε ότι είναι αρκετά χρόνια που δεν τρώει εκείνη και τα παιδιά της κρέας και θα έχουν από όλα τα άλλα καλά που έχει ένα εορταστικό τραπέζι.

Το νέο της τραγούδι με τίτλο «Πέτρα»

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις