Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Πάσχα 2021 Αθήνα: Τα μάζεψαν κι έφυγαν για την Ανάσταση
ΕΛΛΑΔΑ

Πάσχα 2021 Αθήνα: Τα μάζεψαν κι έφυγαν για την Ανάσταση

Πάσχα 2021 Αθήνα: Τα μάζεψαν κι έφυγαν για την Ανάσταση

Για ακόμη μια χρονιά καλούμαστε να προσαρμόσουμε τις διακοπές του Πάσχα στα δεδομένα της πανδημίας και αρκετοί είναι εκείνοι που ψάχνουν τρόπους να γιορτάσουν την Ανάσταση μακριά από την πόλη. Έτσι λοιπόν, οι Αθηναίοι φόρτωσαν βαλίτσες και με σύμμαχο τις υψηλές θερμοκρασίες, όπου φύγει φύγει για τα εξοχικά τους.

Οι παραλίες στις παραθαλάσσιες περιοχές γέμισαν από κόσμο. Οι Αθηναίοι με το που έφτασαν έβαλαν τα μαγιό τους και έφυγαν για δροσερές βουτιές. Ποδόσφαιρο και βόλει στην άμμο, ρακέτες, σαμπ και ηλιοθεραπεία.

Πάσχα όχι στο χωριό αλλά στη θάλασσα

Σπίτια, δρόμοι αλλά και παραλίες στη Σαρωνίδα αλλά και στις γύρω περιοχές έχουν κατακλυστεί από χιλιάδες Αθηναίους αλλά και από τους φιλοξενούμενούς τους για Πάσχα όχι στο χωριό, αλλά δίπλα στη θάλασσα.

Αξιοσημείωτο το γεγονός ότι η πληρότητα σε Σπίτια airbnb αλλά και σε ενοικιαζόμενες βίλες στις παραθαλάσσιες περιοχές φτάνει το 100% για το τριήμερο του Πάσχα όπως καταγράφεται.

Στο πασχαλινό τραπέζι πάντως μπορούν να παρευρεθούν μέχρι δύο οικογένειες πάντα υπό τον περιορισμό των 12 έξω και των 9 μέσα στο σπίτι. Κάποιοι θα σουβλίσουν, άλλοι θα ψήσουν στο φούρνο και οι πιο τυχεροί θα ρίξουν και μια βουτιά στη θάλασσα. Όλοι πάντως ελπίζουν του χρόνου να μπορέσουν να είναι μια μεγάλη παρέα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις