Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Λεωνίδας Κουτσόπουλος Masterchef: Έτσι «τρόλαρε» την κυβέρνηση για την εστίαση
LIFESTYLE

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Masterchef: Έτσι «τρόλαρε» την κυβέρνηση για την εστίαση

Λεωνίδας Κουτσόπουλος Masterchef: Έτσι «τρόλαρε» την κυβέρνηση για την εστίαση

Η 3η  Μαΐου και το άνοιγμα της εστίασης πλησιάζει, με τον Νίκο Χαρδαλιά να κάνει ανακοινώσεις και ενημερώσεις για τους πολίτες. Συγκεκριμένα, έκανε γνωστό ότι θα πρέπει κάποιος που θέλει να βρεθεί σε μία καφετέρια ή σε ένα εστιατόριο, στον εξωτερικό χώρο πάντα, να στέλνει το καθιερωμένο SMS στο 13033. Τα σχόλια και η αποδοκιμασία των μέτρων από τον κόσμο γίνεται ιδιαίτερα αισθητή στα sovial media.

Ακόμα, σε ένα μέτρο που έγινε ανάρπαστο στο Twitter, ο Νίκος Χαρδαλιάς τόνισε ότι δεν θα πρέπει να τα μαγαζιά εστίασης να παίζουν μουσική. Εκεί τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά σε Twitter, Facebook, Instagram. Φυσικά αυτό δεν θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από τον σεφ Λεωνίδα Κουτσόπουλο, από το παιχνίδι μαγειρικής Masterchef, που όσοι το παρακολουθούν γνωρίζουν τον χαρακτήρα του.

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, έκανε δύο ποσταρίσματα γεμάτα νόημα, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να… τρολάρει την κυβέρνηση. Το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό και σίγουρα το κατάφερε και με το παραπάνω, περνώντας το δικό του μήνυμα το οποίο είχε ξεκάθαρους παραλήπτες. Δείτε και θα καταλάβετε το post του Λεωνίδα Κουτσόπουλου:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις