Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

27

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Κορινθίου Επιτάφιος: Ο Θρήνος της Παναγίας, στη δημοτική, από τη γνωστή ηθοποιό
LIFESTYLE

Κορινθίου Επιτάφιος: Ο Θρήνος της Παναγίας, στη δημοτική, από τη γνωστή ηθοποιό

Κορινθίου Επιτάφιος: Η ηθοποιός αποδίδει, στη νέα ελληνική, αποσπάσματα του Θρήνου της Παναγίας

Ο Θρήνος της Παναγίας, στη δημοτική, από τη Μαρία Κορινθίου για την «ΑΠΟΣΤΟΛΗ». «Ω γλυκύ μου έαρ, γλυκύτατόν μου Τέκνον, πού έδυ σου το κάλλος…». Η κορύφωση του Θείου Δράματος. Στο δεύτερο από μία σειρά βίντεο που δημιουργήθηκαν ειδικά για την Μεγάλη Εβδομάδα, η «Αποστολή» μάς καλεί να νιώσουμε την θρησκευτική κατάνυξη της Μ. Παρασκευής με την εθελοντική και ευγενική συμμετοχή της ηθοποιού κυρίας Μαρίας Κορινθίου. Η ηθοποιός αποδίδει, στη νέα ελληνική, αποσπάσματα του Θρήνου της Παναγίας.

Η «Αποστολή» ευχαριστεί θερμά για την αμέριστη συμβολή τους στη δημιουργία των τηλεοπτικών παραγωγών την AIKOR PRODUCTIONS και τους κ.κ. Γιάννη Αϊβάζη (σκηνοθεσία – μοντάζ), Μαρία Κορινθίου, Παναγιώτη Πετράκη, Νίκο Βούλγαρη (Διεύθυνση Φωτογραφίας), Κωνσταντίνο Φρίγγα (Βοηθός Σκηνοθέτη) και Στέλιο Δεσίπρη (Ηλεκτρολόγος).

Η Μαρία Κορινθίου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της μέσα από ένα εκκλησάκι, με αφορμή τη Μεγάλη Εβδομάδα, γράφοντας ως λεζάντα ένα μήνυμα για αυτές τις άγιες μέρες. Όμως μια follower της δεν ενθουσιάστηκε με τη συγκεκριμένη ανάρτηση και άφησε ένα σχόλιο κάτω από τη φωτογραφία, στο οποίο την αποκαλούσε «αχώνευτη». Η ηθοποιός όχι μόνο δεν έσβησε το σχόλιο, αλλά επέλεξε και να απαντήσει. Συγκεκριμένα, της ευχήθηκε… «Καλό Πάσχα».

Η ηθοποιός τόνισε στην εκπομπή Κoινωνία Ώρα Mega:

«Μεγάλη μου χαρά και τιμή που μου ανέθεσε και με εμπιστεύτηκε ο κ. Δήμτσας και η Αρχιεπισκοπή. Μεγάλη τιμή να μοιραστώ με τον κόσμο τον επιτάφιο θρήνο. Είμαι πολύ φορτισμένη. Μεγάλο πράγμα να σε εμπιστεύεται η εκκλησία. Και να σου δίνει τον θρήνο της παναγίας. Η σκηνοθετική προσέγγιση του Γιάννη ήταν τέτοια, γιατί είναι πολύ κοντά με τα θεία. Γι’ αυτό απόδωσε έτσι αυτό που είδατε».

Η ηθοποιός όμως απάντησε και σε ανάρτηση ενός χρήστη του Facebook, που την χλεύασε, με αφορμή τη συγκεκριμένη δουλειά. «Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου» ήταν η ανάρτηση που ενόχλησε τη Μαρία Κορινθίου.

Η ηθοποιός με τη σειρά της απάντησε: «Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει ……μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνεία. Να είστε καλά…».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις