Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

04

Μαΐου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ελευθερία Ελευθερίου μαγιό: Φωτογραφίζεται με το μπικίνι που φορούσε στο Survivor 4
LIFESTYLE

Ελευθερία Ελευθερίου μαγιό: Φωτογραφίζεται με το μπικίνι που φορούσε στο Survivor 4

Ελευθερία Ελευθερίου μαγιό: Ποζάρει και «ρίχνει» το Instagram

Το μαγιό της Ελευθερίας Ελευθερίου, με το οποίο έτρεχε στα αγωνίσματα του Survivor 4, είναι χαρακτηριστικό. Η ίδια φαίνεται να μην το αποχωρίζεται, ακόμα και 2 εβδομάδες μετά την αποχώρηση της από το ριάλιτι επιβίωσης, και ποζάρει με αυτό και την κόκκινη μπαντάνα. Το εν λόγω μαγιό είχε προκαλέσει άπειρες αντιδράσεις στα social media. Έτσι, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης, «Επειδή μου το ζητήσατε». Να υπενθυμίσουμε ότι Ελευθερία Ελευθερίου ξεκίνησε να αγωνίζεται στην ομάδα των διασήμων, και στη συνέχεια μετακινήθηκε στην Μπλε Ομάδα.

Από όσο φαίνεται η κόκκινη ομάδα είναι αυτή που ανήκει, ενώ οι κατηγορήθηκε και για δημιουργία κλίκας με τους συμπαίκτες της, στην τελευταία κόκκινη ομάδα. Άλλωστε, είχε ξεκαθαρίσει σε ένα από τα Συμβούλια του Νησιού, όταν είχε ψηφιστεί από τους συμπαίκτες της στην μπλε, ότι δεν ανήκει εκεί και ότι θα φοράει την μπλε μπαντάνα μόνο στα αγωνίσματα. Τώρα, όπόν, την βλέπουμε να ποζάρει με την περίφημη κόκκινη μπαντάνα και να ανάβει φωτιές στο Instagram.

Αλέξης Παππάς: Η φωτογραφία που αφήνει πολλά υπονοούμενα

Μια νέα φωτογραφία ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Αλέξης Παππάς μετά την επεισοδιακή αποχώρησή του από το Survivor 4. Ο συγκεκριμένος μας έχει συνηθίσει σε προκλητικές δηλώσεις. Μετά την επιστροφή του στην Ελλάδα, έσπευσε να απαντήσει σε όλα τα κακόβουλα σχόλια. Η ανάρτησή του αφήνει πολλά υπονοούμενα και ήταν όλο νόημα αφού στη λεζάντα του έγραψε : «Κάποιες φορές ένα βλέμμα τα λέει όλα! #Survivor2021Moments». Η φωτογραφία έχει τραβηχτεί κατά την παραμονή του στον Άγιο Δομίνικο και συγκεκριμένα τον βλέπουμε μέσα στην καλύβα.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alexis Papas (@alexispapas)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις